trött

är såååååå sjukt trött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ska ta en dusch nu sen lägga mig i sängen och kolla på tv och sen somna och sova och sova och sova tills jag vaknar av mig själv och inte nån klocka!!!!

allt jag tänker skriva ikväll

=))

vilken rolig dag jag har haft =) har jobbat idag.. och gissa vad jag fick göra jo åka i backen :p for upp och ner för backen som en tok flög över guppet.. vi åkte i en och en halv timme gissa om jag var slut efter det. men sååå kul jag hade. jag var dygnsur när vi gick in. var blötare än barnen haha fastnade även i snön med foten så ett barn fick gräva upp mig det hade han och jag riktigt roligt åt!! det är inte alla barn som får komma till undsättning åt en fröken, vilken tur för dom barnen att jag inte är som alla andra fröknar :p enligt barnen är jag ingen fröken utan busfröken haha dom är så söta =)) men tyvärr så ska ju den roliga snön försvinna nu =( man fick njuta lite iaf

efter jobbet åkte jag med rebecca till ICA Maxi och handla. vi går runt i godan ro och handlar allt flyter på riktigt bra vilket jäkla team vi va =) vi står vid frysdiskarna och vad händer då jo rebecca råkar klämma min armbåge i frysdisken haha sen tog vi en sväng förbi fyrispark oxå hahaha
på hemvägen höll jag på att få en lastbil i arslet oxå.. tycker att kör man en stor lastbil så borde man tänka lite mer på avståndet till bilen framför eftersom bromssträckan blir något längre! jag fick lov att köra mot rött rakt ut i en korsning på tycho heden för att inte få han i arslet *morr*

nu är det sovtajm är så grymt övertrött behöver nog sova ett par timmar nu.. snart dags att gå upp igen

good night sleep tight and don´t let the bed bugs bite

snö =)

har jobbat idag.. men det blidde inge pulka åkning =( det hanns inte med.. men gjorde massa snöänglar och annat bus med barnen i snön =) blev barn på nytt hihi och barnen älskar när man busar med dom i snön dom blir så glada då blir man själv ännu gladare!!
ska jobba imorgon med får se om det blir pulkaåkning då.. vet inte hur mkt dom på småbarns avdelningen åker.. har inte jobbat där så mkt..

och tror ni inte att jag tittade på fortsättningen av sjukhuset idag då.... bröt ihop totalt när jag såg hur hon låg där och skrek.. vill inte!!!!!!!! smärta är det värsta jag vet.... men det är väl värt det.. jo det är det =)

nu ska jag ta en dusch innan desperate housewifes och titta på det sen sova..måste vara utvilad och pigg imorgon :p

kram på er

ska inte titta på sånt

nej det ska jag verkligen inte!!! tittade på sjukhuset och självklart var det förlossning med.. ska inte se sånt.. rädslan för den blir ju inte direkt mildare.. det är bättre att jag är så ovetande som det bara går.. hon låg och hade ont.. det verkligen syndes hur ont hon hade.. ska inte titta imorgon på fortsättningen!!! tycker inte om smärta.. har så himla låg smärttröskel.. nej nu ska jag försöka förtränga det jag såg!!

vill att kl ska bli tio så jag kan sova.. sover jag för tidigt så vaknar jag mitt i natten.. hoppas att jag får sova inatt.. natten som var den var hemsk usch.. tog evigheter att somna.. hade sån klåda precis som om jag fått en allergisk reaktion eller nått.. och ville jag ligga på ett sätt nej då fick jag inte det heller då blev det high life i magen.. trodde nästan att magen skulle sparkas sönder.. det var någon som var riktigt förbannad på mig igår tror jag.. och var det inte sparkar så fick jag ont i ryggen och höften :s när jag äntligen somnat nej men då vaknar jag stup i kvarten.. har väl sovit samanlagt kanske fyra timmar... så nu är man lagom pigg och glad :s

nej nu ska jag fördriva tiden med nått fram till tio

???

folk är så duktiga på att säga en sak men menar dom det verkligen???
vilka ska man lita på att dom säger sanningen? hur ska man veta att dom säger sanningen?
säger man en sak kan man väl stå för det eller visa att man verkligen menar det.. lite svårt att veta säkert annars..
ska det behöva hända något riktigt allvarligt för att få folk att visa/stå för vad dom gör/säger? det tycker inte jag, jag tycker att man kan göra sånt iaf.
det är så mkt jag skulle vilja skriva men tänker inte göra det med respekt för folk!!!

hatar reklam

jaa det gör jag verkligen!!!!!! sitter i godan ro och äter min daimglass, som äntligen tinat så den är ätbra, tittar på medium på fyran.. knappt tio min efter att programet börjat ska dom klämma in reklam.. ska bojkkotta tv!!! kan ju försöka iaf :p
idag är en sån där dag då jag är anti allt..
så om nån känner att nej men henne ska det nog gå och få glad be my guest to try =) behövs!

nej nu ska jag återgå till min glass så kanske man blir lite gladare.. funkar ju på film hehe

bombhot

dom ringde och väckte mig ifrån jobbet idag och frågade om jag kunde jobba, ja visst kunde jag det.. det går ändå inte att sova på morgonen för dom håller på med beläggnings arbete i garaget.. och lika bra var väl det att man inte var hemma idag..
på eftermiddagen fick man ett trevligt samtal av syster att det är någon som bombhotat kvarnen (och för er som inte vet så bor jag där) kom som en chock kan man säga!!  tydligen var det nån idiot som ringt vid två tiden och sagt att halv tre sprängs kvarnen.. så hela kvarnen utrymdes.. sen gick man där på jobbet med ont i magen och nervös över att man inte skulle ha ett hem att komma hem till.. men som tur va så fanns det kvar när jag kom hem!! vid halv fem kunde man fortfarande inte komma in i kvarnen tydligen.. tur att man kom vid halv sex då var det öppet igen.. men man känner sig lite små nervös över att vara här faktiskt.. men ska väl vara lugnt nu.. hoppas dom får tag på den jäveln som ringde, det tror jag inte dock..
nej nu ska jag ta en dusch och sen göra lite mat.. får se om man kommer kunna sova inatt :p hoppas det för jag ska jobba imorgon med.. 

kram på er

  mitt kära hem =))

lördag

vaknade halv nio idag.. blev en relativt tidig kväll igår.. iaf för att vara fredag =) va i vaxholm igår hos betsy.. när jag kom hem va jag så trött så jag stupade i säng. måste nog börja med järntabletter är lite för trött jämt tycker jag.
idag har jag degat framför tv:n såå skönt!!! träffade arvid och larsson på kvällen och tog en kaffe och muffins =) roliga pojkar det där haha
sen tog jag en sväng förbi mamma och hälsade på.. nu är jag hemma.. ska glo tv och försöka somna rätt tidigt idag med behöver det tror jag.. om det går.. grannarna har party.. dom hade satt upp lapp om att dom skulle ha 40 års fest.. och när dom är så duktiga att dom förvarnar om det vill man ju inte direkt klaga heller.. hade inte gjort det i vilket fall dom har aldrig klagat på mig så tänker inte klaga på dom heller.. tycker om mina grannar =)

en sak till.. kan någon förklara för mig det underbara med att vara gravid?? man har ont, foglossning m.m, man går runt och oroar sig om allt är bra, magen växer, man kan inte ha sina kläder längre, man kan inte böja sig, man kan inte sträcka sig, man är kissnödig jämt, man är trött, allting tar längre tid att göra, humörsvängningar som heter duga (värre än innan)... vad är det för underbart med det?? för mig är det inte det.. det underbara måste komma efter nio månader..

nee nu ska jag kolla om det är nå bra på tv

kram på er alla

va ett tag sen

har varit dålig på att uppdatera ser jag.. orkar egentligen inte nu heller men men lika bra att få det gjort =)

men det blir en kort uppdatering..

sen i lördags har jag: varit på Tindras ett års-kalas, varit hos arvid och sofie och spelat rolf, haft ont, tagit det lugnt, varit hos pappa, farit runt med grannen, fikat med grannen, pratat med betsy i telen, varit hos carro, jobbat, fikat med grannen igen, ja har gjort mer saker men det här får räcka!!


Bye Bye


utmanad av sanna

har blivit utmanad av sanna att göra detta och måste då anta utmaningen :p

Sju sanningar - Alldagligt & knäppt :

1:
är jätte dålig på sådant här
2: älskar min bil (trots allt knas med den)
3: är beroende av kaffe
4: blir väldigt liten och längtar efter mamma när jag är sjuk
5: måste alltid dricka en klunk ur flaskan om någon annan fått smaka innan jag sätter på korken igen
6: klarar inte av att se på djur som far illa utan att börja gråta
7: är helt förvånad över att jag kom på sju saker =)

Regler :

Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg

få se vilka jag utmanar då :p

lordag

sitter och trycker i mig en smörgås innan jag ska göra mig i ordning för att åka.. jag ska till norrtälje idag.. lilla tindra fyllde ett år igår, stora tindra ska jag säga ju, så ska dit och kalasa lite idag.. har köpt en jätte rolig present =) men tänker inte säga det här ifall tindra läser.. eller therese läser rättare sagt och skvallrar för tindra :p

sen ikväll får vi se vad jag hittar på.. igår va jag hos betsy iaf och i torsdags va jag hos victoria.. får se vem jag tar ikväll =)

åh äntligen hemma på fyran.. nej har inte tid att titta ska fixa mih i ordning nu för att åka

ha en bra dag alla

kram ida

mmm

har inte gjort mkt alls idag.. har knappt varit utanför dörren.. skönt!!
ewe ringde från arlanda idag, hon hade inget att göra för deras flyg var försenat i 1 och en halv timme. det är ju typiskt. så hon ringde och sa hej då en sista gång. va med emelie (grannen) en stund. vi åt mat tillsammans. hemmagjorda köttbullar sååå gott =) skulle gjort det igår men det orkades inte med.
träffade en och prata lite igår, känndes skönt att få ur sig lite saker. fick inte ur mig allt men det jag fick ur mig hjälpte. så om du läser detta Tack för att du kom förbi!!!
nej nu ska jag titta klart på christine och sen krypa ner i sängen och försöka sova..
kram på er

hos ewe

sitter nu hos ewelina och håller henne vaken eller vi håller varandra vakna.. hon reser till utlandet, senare idag blir det, och ska prata utländska i två månader.. glöm inte bort ditt modersmål bara haha =)
hon ska egentligen packa men det går inte så bra för henne :p hon åker om sju timmar och har fortfarande inte packat lilla eweloina!!! 
ska prata lite utländska nu så hon förstår mig. have a nice trip to the states and don´t forget about us in cold cold cold sweden!!!

well well  that´s all for now folks! in the late hours
god night sleep tight and don´t let the bed bugs bite


helgen slut

japp så va denna helg över.. har varit en rolig helg =)
i fredags va jag och ewe på etage och bullit. fick lära mig en jätte rolig lek av en kille =) haha satte dit mig själv så bim det var inte ditt fel haha =)

i lördags på dagen kom malin och hälsa på. var kul och se henne igen =) vi va till gränby centrum och glodde i affärer och tog en fika. sen va vi förbi arvid och sofie en sväng. när hon åkt hem åkte jag till yasmine skjutsa ner henne, andreas och en till ner på stan, sen till emma för att låna ett skärp. sen till ewe. sen åkte jag hem för att hämta kläder och smink och tillbaka till ewe för att göra sig iordning. kom lite annat folk dit oxå.
när vi skulle ner på flurran (som playboybunnys :p) så sluta mina bromsar typ att funka, vi vände tillbaka för att ta ewes bil istället men då hade låset haka upp sig på den så vi fick ta min bil iaf. körde riktigt försiktigt. jäkla bil.
väl nere på flurran hade vi hur kul som helst =) lyckat avslut på krogbesöken!! nu dröjer det ett tag innan ni ser mig ute igen =) och ewe oxå föresten, hon drar till usa på tisdag i två månader.

idag har jag varit och grattat sofie som blev 24 år idag =) stora flickan =)
nu är jag hemma, tänkte gå och sova är rätt slut efter helgen. har inte samma krafter som förut direkt.. men men =)

                               
                                  en bild från igår =)

god natt alla

RSS 2.0