öhh

igår när jag kom hem från jobbet va jag sååå trött.. men tänkte att jag måste hålla mig vaken ett par timmar till.. men nej det gick inte jag tvär slocknade vid halv sex sen vaknade jag elva på kvällen.. bra jobbat ida!! var helt förvirrad när jag vakna, var helt säker på att det var fredag och börja tänka på nått att göra.. men tack vare carros blogg fick jag veta att det faktiskt fortfarande var torsdag!! tack och lov för blogg ibland haha =)

va på ikea idag med syster.. det regnade när vi gick in och när vi kommer ut igen snöade det som bara den.. lite chockad man blev.. kul tänkte jag min bil är ju så bra att köra på blött väglag.. som tur va så hade det inte frusit på för det var plusgrader så det gick bra.. låta bilen gå i vinter ide snart..
var förbi mormor och morfar efter att ha lämnat av emma.. sen tillbaka och hämta emma och victor dom skulle till kvarnen.. och nu måste jag sätta fart ser jag på kl, måste duscha, göra mig i ordning för att sen hämta ewe, äta mat, åka till rebecca och sen ut.. miss tidsoptimist det är jag det =) tänkte att nu ät det sista helgen jag är ute på krogen och far..

ja just det imorgon kommer malin!!! ska bli så kul att träffa henne igen!! har inte sett henne sen i sommras..

neee snabbt in i duschen nu!!!!

bye bye

ännu en dag avklarad

japp precis så är det =)

igår jobbade jag.. va hur trött som helst när jag kom hem. men det var bara att bita ihop och hålla sig vaken till kvällningen iaf.. men blev lite längre än så =) på kvällen blev jag sååå sugen på chokladbollar (eller negerbollar som det oxå heter) så det bakade jag typ elva på kvällen.. sen ringde ewe, hon och rebecca va oxå sugna på bollarna så dom kom förbi. vi började titta på filmen DET men såg inte klart den. får göra det innan ewe drar till usa. sen börja vi spåra ur lite haha =) vi var något övertrötta!!! men kul hade vi =)

har fikat med ewe idag hon fick ledigt ett tag från jobbet. flamsa lite framför facebook. va skulle vi göra utan facebook haha =)
idag har jag minnsan varit nyttig =) åt blodpudding idag så gott!!! men det ska jag kompensera med att äta lite chokladbollar nu =) 

Imorgon drar ullis till italien.. är imponerad att du vågar ulle!!!! jag skickar ett mess och kollar att du lever i helgen ;)

föresten börjar få halsbränna som heter duga oxå :s får nog ta apoteket imorgon innan eller efter jobbet imorgon.. blir nog efter för innan lär jag inte hinna :p

nej nu ska jag titta på seinfeld och sen sussa!!!

vink vink 

hur naturlig är du?

(alla tjejer måste göra det här)

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare (Fast jag använder den aldrig!)
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 11

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag-
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 3

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
(x) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 6

Totalt: 20


          0-10 den naturliga naturligaste tjejen
         10-15 konstgjord behandlad blomma
--->   15-20 Kanariefågel i nordisk miljö
--->    20- 25 Du är en fryst jordgubbe
          25-30 Barbiedocka. Bara plast


hamnade på båda där.. inte för att jag riktigt förstår vad dom betyder men men

taget av tess :p


vill inte ha någon rubrik

tror visst att det var några dagar sen jag skrev...

har jobbat idag ute på förskolan så nu är man trött och hungrig. för det var ju såå god mat idag :s not! det var fiskpudding. och det såg ut som nånting vi inte ska nämna.. fick i mig några tuggor iaf sen var jag tvungen att springa och spotta ut det.. bert och melker kom dit och fixa maten!! hehe =) nej men det brukar vara helt ok mat..

vilket roligt nöje jag hade igår kväll haha satt och kommenterade bilder och status fram och tillbaka med ewe på facebook haha skratta så jag trodde jag skulle dö =) höll väl på med det fram till ett tror jag kl var.. man gör sig inte roligare än man har det =) eller va det nu heter..

nej nu måste jag ta och laga lite mat innan jag svälter ihjäl!!

kram på er

går inte att publicera utan rubrik dumt

nu va det några dagar sen jag skrev.. men har inte riktigt haft ork och lust att skriva.. har varit ett par riktigt upp och ner vända dagar.... men men

kom precis hem från carro vi har suttit och druckit te och pratat en massa skit =) lika trevligt som alltid =)
har lekt med sofie en stund på eftermiddagen oxå vi åkte runt och kollade på saker :p hittade precis det jag ville ha så nu ska det bara beställas och köpas =) men får väl se hur det blir med det är ju inte ensam om att bestämma det..

nej nu ska jag sova ska upp och jobba imorgon med "mina" små barn!
God natt sov så gott alla

en riktigt rolig dag =)

träffade pernilla för att fika med henne, niklas och lilla rasmus uppe på gränby. tidsoptimisten Ida var sen som vanligt :p satt och pratade lite där.. jag skulle få låna lite kläder av pernilla så vi bestämde att jag skulle följa med till örbyhus och hämta dom. vi åkte ut dit.. jag hamnade efter för jag var tvungen att tanka lite men gasade ifatt dom =) kom ifatt dom när vi kört av E4:an. väl hemma hos dom i deras mysiga lilla hus =) kom vi överens om att jag skulle följa med ut till stallet. Pernilla frågade om jag ville rida och det ville jag så gärna =) var ju ett år sen jag red sist. vi bytte om och drog till stallet medans niklas fick stå vid spisen och slava hehe =)
riktigt mysigt stall va det. med ridhus och allt. och knappt någon stallhyra och stå där. såg ut som om det skulle kosta minst det tre dubbla. Pernillas lilla gosan va så söt!!
Pernilla började rida lite men sen började hennes jeans skava. så då fick jag sitta upp och hon sprang för att ta in hästar. men hon var tillbaka efter någon minut för hon behövde inte hjälpa till. hon höll en liten lektion för mig.. OH GUD va ringrostig jag var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gosan var svår att rida men lär man sig hur hon funkar så är hon säkert jätte mysig.. jag var nog mer slut än va hon var när vi ridit klart hahaha =) kommer inte kunna gå imorgon kommer ha sån träningsvärk!!!! rolig dag har jag haft iaf =) och det var jätte kul att träffa pernilla och niklas igen och deras super gulliga charmtroll Rasmus!!!!!!!!! Han kommer kunna charma tjejer när han blir stor!!

Träffade Ewe en stund när jag kom tillbaka till stan och pratade lite innan jag åkte hem.
Nu är jag hemma och nu ska jag titta på parlamentet och skratta lite =)
Hoppas ni alla som läser detta oxå haft en bra dag!!
Kram på er

verkligt men overkligt

ja det är så det är.. har verkligen fått bevis nu på hur det är.. men har ändå svårt att fatta.. vissa stunder är jag helt med men sen så är det så overkligt igen.. kommer nog inte förstå förän allt är klart.. vill ha allt klart nu.. orka vänta 5 månader :p
vill åka och fixa klart allt så det är färdigt.. jag vet vad jag vill ha och vill ha det nu =) men får ta och vänta lite.. några dagar iaf :p

spännande dag

har varit en riktigt spännande dag.. är helt tom i huvudet men på ett bra sätt =) va och handla lite med sofie och mannen i kassan sa att jag såg nykär ut och på ett sätt är jag ju det =) nej jag vet inte vad jag ska skriva mer.. för mkt att försöka smälta in i dag..
måste försöka sova nu ska börja jobba kl 7 imorgon.. får nog be min mor att ringa och väcka mig.. för jag kommer inte kunna sova..
god natt från en väldigt glad och lycklig Ida =)

tisdag

har inte orkat blogga så mkt.. har jobbat igår och idag ute på förskolan.. idag va det fotografering.. ville inte vara med egentligen men det fick jag lov att vara.. men tog inget enskilt kort.. ska jobba imorgon med slipper fotografering då =)
är rätt slut, inte kul att jobba med en förkylning.. som dessutom är på väg till bihålorna =( men men jag lever och är glad iaf =)
nej nu ska jag sova har en spännande dag framför mig imorgon =) är lite nervös faktiskt.. ska göra en grej på morgonen innan jag åker och jobbar :p får se om jag ev lägger ut nån bild på det :p
god natt kramiz

=)

har varit så duktig idag =) har städat och tvättat igen.. känns som om det aldrig tar slut med städandet.. måste vara riktigt fint tills på fredag iaf.. då får jag besök =)
vaknade tjugo över nio idag.. har blivit en lång dag.. så det är inte så konstigt att man har hunnit med mkt.. har till och med lagat mat två ggr idag. har hunnit med frukost, lunch och middag det är inte varje dag man hinner med det.
tittade på lite repriser idag som jag har missat i veckan för att jag har sovit. tittade på ugly betty, desperate housewifes och greys anatomy =)
har pratat med betsy VÄLDIGT många ggr idag =) vi räknade efter men nu har jag glömt hur många ggr det var. men måste nästan vara rekord för oss haha
nu ska jag göra lite popcorn, i kastrull och inte i en skål haha, och titta på se upp för dårarna
 kram på er

vad händer?

Ända sen jag såg på nyheterna i veckan om att Island är på väg att gå i konkurs (vet inte om dom fortfarande är det) har jag undrat en sak.. Vad händer med ett land om det går i konkurs? Vad händer med alla människor? Flyttar dom till ett annat land eller hur går det till? Är det någon som vet?

tack =)

tack min kära syster för tipset =)

fick det här tipset av syster.. är man osäker på nått läkemedel kan man gå in på www.fass.se

jag lyckades =)

jag lyckades ta mig ur sängen och ta mig till apoteket =) men det var jobbigt.. köpte panodil.. tror att jag får äta det.. har för mig att det var panodil och alvedon jag får äta.. pernilla, therese vet ni?? dumt att inte kolla upp det innan kanske :s har knaprat i mig en nu så nu är jag lite piggare =)

min lägenhet börjar bli lite läskig.. det kommer massa konstiga ljud från den lite då och då.. i veckan hörde jag samma ljud två ggr.. var inne i sovrummet och så lät det som om nån försökte slita bort fönsterbläcket på mitt fönster och nån som tappa nånting tungt i hallen.. två ggr på samma dag... feg som jag är så vågade jag inte kolla vad det var :p låg kvar i sängen och tröck.. nyss så knäppte det till i vardagsrummet.. gör det lite då och då... finns säkert helt naturliga förklaringar.. men hittar inga och orkar inte leta hur mkt som helst... therese kom hit och kolla vad det är :p

ska ligga död i sängen en stund till nu.. sen ska jag ta en kaffe på donken med arvid och sofie.. är grymt kaffe sugen, och jag håller nämligen på att diskar min kaffekanna och den där saken man har filtret i, i min diskmaskin duktig som jag är =) så då får jag söka mig till ett annat ställe för att tillfredsställa mitt koffeinbegär =)

kanske bloggar igen ikväll om jag orkar och om jag har nå roligt att skriva =)

kram så länge

soooooova

va förbi carro en sväng drack the och snacka en massa skit =) va skönt att bara sitta och prata.. har inte gjort det så mkt den här veckan.. har inte kännt mig så social.. har somnat som senast nio denna vecka. förutom idag då men nu är det ju fredag =) tack carro för pratstunden =))
nu har jag ont i halsen och huvudet efter allt snack :p hehe nee då 
nu ska jag sova och hoppas på att jag mår ännu bättre imorgon!! ska slå sofie en pling först om hon e vaken =)
god natt kram kram 


gfdtfc

jobbade idag iaf.. men nu är jag helt död!!! så ikväll blir det hemma kväll framför tv:n...
förresten tack monika för lånet av kläderna!!! byxorna är helt underbara!! det skönaste jag haft på mig på länge..

kort inlägg idag..
ha en bra helg alla!!!

ännu en klagar dag

idag mår jag riktigt dåligt.. har ont i halsen, huvudet och varenda led i hela kroppen.. svullna halsmandlar.. kom  och ta hand om mig :p får se om jag orkar jobba imorgon.. har levt på alvedon idag.. får proppa i mig några imorgon med och hoppas att jag orkar jobba.. behöver ju timmarna.. ska bara jobba 8 timmar det ska man väl orka..
det går scharlakansfeber så har fått för mig att jag har det.. men det har jag nog inte..
nu ska jag dricka lite te och sen ska jag sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon..
kra på er från ynkliga lilla mig

hmm

ja nu har jag jobbat två dagar ute på förskolan. ska jobba torsdag fredag med. men känns som om jag håller på att bli sjuk. har ont i halsen och känner mig allmänt död helt enkelt. har så sjukt ont i ryggen oxå.. ändå har jag inte gjort nått speciellt ansträngande för ryggen. idag på vilan för barnen höll jag inte på att komma upp från madrassen på golvet. barnen fick gå ut före mig och jag kom efter när jag lyckats ta mig upp. kan inte vara lagligt att ha så ont.. och mina byxor och underkläder kan jag knappt ha längre heller. får väl va glad att jag iaf kan ha mina tröjor.. usch en riktig klagar dag.. men det är inte så lätt att vara positiv när man mår som man mår.. 
nej lägga mig i sängen och glo tv en stund tills det är dags att sova.. 
god natt på er 

dagens sista inlägg

jag förstår inte hur du kan bli sur över en sån här sak? jag var inte sur för fem öre förns du började betee dig som du gjorde. jag är ledsen och besviken på dig! hur kan du låta en sån här sak komma emellan en vänskap? tydligen betydde inte vänskapen speciellt mkt för dig.. jag trodde mer om dig.. jag har inte gjort nått fel! det tänker jag stå fast vid..
man tror att man känner sina vänner men ack så fel man kan ha

hemsk morgon

jag kom ju aldrig iväg till mormor och morfar. min bil fick ju för sig att den inte skulle starta. argare människa fick man leta efter just då. så jag fick gå ner till ica och köpa min frukost. precis när jag betalat så ringer dom från förskolan i storvreta och frågar om jag kan jobba. jag säger ju självklart ja! upp lämna varorna, gick ner i garaget och skulle prova starta bilen igen men icke. tji fick jag. PANIK hur ska jag ta mig ut till storvreta? buss var jag inte sugen på alls. ringde till mina kära farföräldrar och fick låna deras bil tills imorgon ska nämligen jobba då med =) dom är såå snälla! underbara människor, jag känner dom mycket väl! (internt skämt)
det märks att jag inte är van att jobba med barn längre, är helt slut i huvudet nu. skulle kunna somna på stört men måste hålla mig vaken ett par timmar till iaf annars vaknar jag väl 3 inatt. inte sån höjdare när man ska jobba mellan 7.45 och 17.15. åkte på stängning imorgon. jag och en annan vikarie kvar sist, och hon har aldrig stängt förut. men det har jag, varje torsdag i ca ett års tid så det fick bli jag. men det gör inget =)

nej nu ska jag in i duschen och sen göra mat. ahh får inte glömma títta på desperate housewifes ikväll jue =) måste vara vaken!!!

kram på er

biljävel

Jag HATAR min bil just nu!!! Skulle kunna skicka den på skroten på en gång utan att tveka!!!


mmm

ja somnar man halv åtta på kvällen får man väl ta att man vaknar så här tidigt.. men har sovit mer inatt än vad jag gjorde igår natt.. då somna jag vid fyra och vakna sju pigg som en lärka.. tre timmars sömn woho!!

Yasmine ringde och trakasserade mig vid halv tio tror jag det var.. tur för henne att jag var vaken :p
skulle gått ner på marknaden, men blev kvar hemma med emelie drack kaffe och snacka skit.
åkte till farmor och farfar och hälsa på.. har inte varit där på länge. dom hade hunnit byta ut soffgruppen och vardagsrummsbordet. Lilla Lina var där oxå, dom var barnvakt, så busa lite med henne =) eller försökte iaf. hon var väldigt tystlåten. hon satt i mitt knä och observerade omgivningen. men några leenden fick hon fram. hon blev glad när jag kom iaf =) lilla sötnosen!!
åkte förbi jocke igår kväll med. lämnade papprena på subarun och hämtade ett annat papper. tog en snabb fika gjorde jag oxå. snacka lite skit med ewe på loftgången innan jag drog hem. då var det bara raka vägen hem! höll på att somna ståendes.  pratade en snabbis med betsy (behövde lite råd) innan jag stupade i säng. somna nästan innan jag nuddade kudden.
så ja nu vakna man tidigt idag igen. får se vilken tid jag stupar i säng ikväll då.



Lilla Lina i min bil =) måste börjas i tid =)

jaha ska man göra nå vettigt kanske.. åker nog till mormor och morfar och äter frukost. dom är alltid uppe med tuppen. iaf morfar, mormor är lite tröttare =) titta på nyheterna först. ahh vilka vuxenpoäng titta på nyheterna på morgonen :s

Ha en toppen dag allihopa!!
Kram på er

varför?

varför vakna så onödigt tidigt när man inte behöver? har varit vaken i en timme nu.. behövde inte vakna förän nio..
ska ringa vikarie förmedlingen nu så jag får jobba på onsdag ute på lyckebo =) sen ska jag hitta på nått vettigt att göra så här på morgonkvisten..

Till Therese!
läste din blogg och det du hade skrivit verkligen rörde mig! Tack för att du finns och sluta aldrig vara du!!
Du är underbar som du är! Du ställer alltid upp och jag har alltid roligt med dig! Lova att aldrig sluta vara den underbara Therese du är!
Önskar oxå att du bodde närmre än du gör!!



flustret

hamnade på flustret igår med ewe och ullis =) hade jätte kul!! va ett tag sen jag dansa loss så där mkt =) behövdes komma ut och se lite folk. det är så kul att se folk hur dom beter sig när dom är fulla, man ser allt ur en ny vinkel när man är nykter. och så skönt att inte vara bakfull dagen efter =)
 
jag och ullis =)



ewe gör reklam för sin parfym zara =)

nee nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta en lugn kväll framför tv:n
kram på er

sjuk kväll =)

va med arvid och sofie ikväll.. har inte skrattat så på länge =) kommer ha träningsvärk i mina skrattmuskler imorgon haha tårarna rann ner för mina kinder för jag skratta så mkt.. arvid som brax hahaha =) sjukt rolig bild på sofie som jag såååå gärna vill lägga ut men har lovat henne att inte göra det så får väl hålla det då.. men kanske kan övertala henne :p

åkte och hämta therese och fredrik och skulle skjutsa hem dom och två andra. therese (sofies syster) fick åka med mig.. och hon fick åka vill jag lova =) jag fick lite gasfot där en sväng men det var någon som drog iväg vid rödljuset i sin nya bil så jag var bara tvungen att haka på :p
sen var vi tvugna att ta lite kort där vi såg rädda ut haha men det var efter vi hade gasat på =)


nee  nu gott folk ska jag sova =)
god natt på er!!!

helg

ja nu va det helg då.. vad ska man göra i helgen tro? det visar sig nått hittar man alltid på..

lekte med min bästaste sofie igår =) hon var så smart och visade mig en super gullig irländsk setter på blocket.. jag vill ha!!!! dom är ju sååååå söta!! men det kanske är smartast att vänta med hund under omständigheterna.. men vill vill vill =)



dumma sofie :p

nee nu ska jag dammsuga torka golv laga mat.. och så måste jag fixa en trafikförsäkring till subarun oxå.. sen ska jag ner och gen min kära bil lite kärlek =)

kramizar Ida

. . .

Ja lite nytta fick jag gjort idag iaf.. nu är det bara dammsugning och torka golv kvar men det tar jag imorgon. Ah just ja den där jäkla gardinstången som inte ville sitta fast oxå.. la ner det projektet innan den åkte ut genom fönstret..
Har pratat rätt mkt med min kära lilla betsy i luren idag oxå.. vi har varit förbannade tillsammans hon på sin dator och på
gardinstången.. Vad skulle jag göra utan henne =) bli helt galen tror jag :p 
 




Har precis ätit lite mat nu.. så nu sitter jag och väntar på ewelina ska köra henne ikväll.. hon ska fotas..
Ah by the way hämnden är ljuv moahahaha =)

*morr*

Jag röstar för instruktionsböcker med bilder!!! 
Lite text kan det få vara.. Men insruktionsböcker men enbart text är ju helt värdelösa!!!!!


vilken resa :p

igår kväll var jag och sofie på en sån där roadtrip som bara sofie och jag kan göra =) men innan vi åkte drog vi hem till mig och lämnade mina matvaror jag handlat. sen var vi ute och åkte i typ tre timmar. hamna på någon lite skogsväg och sofie tänkte åh vilken fin "ridväg" och jag tänkte "tänk om det står en björn efter nästa kurva".. efter att ha läst pernillas blogg där hon skrev om en björn blev jag lite nojjig haha blev rädd för skuggor haha.. sen hamna vi på en annan liten väg. där helt plötsligt stod en kronhjort eller nått liknande i diket det var tur att han hoppade mot åkern och inte rakt upp på vägen. vi ser en räv springa ute på en åker oxå han springer och sneglar på bilen såå söt =) sen ser  jag en räv typ 30 meter fram springa över vägen men jag ser inte bilen som är på väg mot oss.. men jag såg räven iaf =)

idag har jag inte gjort mkt alls... ska väl ta ett ryck hade jag tänkt och städa och tvätta lite.. hängde upp duschdraperiet och nya handdukar i badrummet igår så nu är det ny färg där :p visst blev det fint sofie =)
nee om man ska göra ett ryck innan det är dags att laga mat

ha de bra alla =)
kram Ida 

RSS 2.0