btw

måste bara säga att jag hatar att duscha på morgonen!!! Vill vakna ordentligt innan jag duschar men måste man så måste man...

En sak till när jag klev upp så gick jag ut i köket för att sätta på kaffe i vanlig ordning. Häller i vatten och öppnar för filtret och då ser jag att Betsy har varit så gullig och laddat kaffebryggaren åt mig! Så det var bara att hälla i mer pulver och slå på. Så nu har jag typ en full kanna att dricka upp haha får väl fylla en termos och ha på resan till grisslehamn åt mig och arvid om det inte tar slut vilket det inte kommer göra :p Arvid skriker nog inte rakt ut åt det =)

Nej sätta fart va det ja usch orka stressa men det måste jag

fanns det

ett pris i att vara tidsoptimist så skulle jag lätt vinna haha
Sofie skulle typ skrika rakt ut om hon fick reda på hur mkt jag har kvar att göra inför helgen :p
Men ändå gick jag upp i bra tid. Gick upp kl 8 men ändå sitter jag här nu och har tonvis med saker att göra inför våra tripp till åland och leka svenssonliv haha vi ska nämlligen bo i husvagn hela helgen, jag är van att bo i husvagn men inte nån av dom andra tre hihi =)

ahhh neej sätta fart var det.. Sofie och Arvid kommer om typ 1 och en halv timme

PANIK JAAAAA

undrar

om min lilla prins börjar bli lite sjuk?? Imorse när han vaknade så fick jag spola näsan med renässans innan han fick mat. Nu har han sovit i snart 3 h. Får tempa honom när han vaknar. Han brukar inte sova mer än typ 1 timme eller 1,5 timmar nu förtiden.. Visar sig om han är sjuk eller inte...
Men tycker han ska vakna nu, har sjukt tråkigt!!
Fast man kanske borde ta den här tiden till att städa upp lite men det låter inte så lockande direkt..
Jaja får se hur jag gör

bra dag

Idag har varit en bra dag =)
Lucas väckte mig vid 9 för han var hungrig. Tog upp honom la han bredvid mig och gav han mat. Natten som var fick han sova i egen säng för han sover så dåligt bredvid mig. Men reste mig upp flera ggr för att titta på honom. Samma sak när vi kolla på film igår kväll så sprang jag fram och tillbaka till hans säng och titta till honom. Man får vara lite hönsig som mamma när nått sånt här har hänt. Men efter han ätit somna han om igen till 10. Då var det dags att gå upp. Då hade han sovit sen halv tio kvällen innan min duktiga kille =)
Vi åt frukost. Jag åt rostsmörgåsar och drack kaffe, Lucas åt sin gröt och drack vatten.
Efter frukost sov lucas en stund medans jag gjorde mig i ordning. Han orkar inte vara vaken så länge på fm, han är vaken mellan 1,5-2 h sen är det dags att sova igen. Riktig tröttis =)
När jag var klar klädde jag på Lucas (han vakna knappt av det haha) så begav vi oss ner på stan. Vi skulle hämta ut ett paket till Lucas på Lindex från Libero. Självklart var det slut! Så vi gick till bvc istället. Förra måndagen var jag där då vägde han 7240 g och var 65 cm lång, men i onsdags på akuten vägde han 7880 g, så gick för att kolla vilken våg som visat fel och att han gått upp som han ska efter det som hände. Idag vägde han 7610 g. Han börjar bli riktigt stor nu =)
Efter bcv gick vi till Luthagens livs och lämna tillbaka filmen vi såg igår. Där mötte vi upp Ewe oxå. Handlade lite, gick sen hem till Ewe i Klockarängen (ligger bakom fyrishov) och fikade. Mkt trevligt!! Sen gick vi hem, ja eller jag gick Lucas åkte vagn :p Måste bara pointera att jag GICK =D
När jag kom hem så kom Mathias och lämnade en grej till vagnen som han glömt hemma. Efter det tog vi bizzan till Lindex i Boländerna för att hämta paketet där, men då var det STÄNGT!!! Brumma upp till gränby c istället men där va det SLUT!!!!  Så då handlade jag lite mat istället och åkte hem...

Det var min dag det. Mkt givande =)

Nu sover alla här, bara jag vaken. Fast ska sova nu jag med. Just ja har glömt att berätta att vi fått en inneboende. Betsy har flyttat hit =D Sen är det en till som typ bor här :p Så nu är det inte bara jag och Lucas längre, men det gör inget =)

Imorgon ska jag ta tag i och rensa ur min ena garderob så jag kan få in Lucas kläder där istället, så Betsy kan få en garderob hon med.

Nej sängen var det ja

Good night sleep tight and don´t let the bed bugs bite


så här i efterhand

så kan man inte låta bli att tänka "tänk om"...... Det här har satt sig på ens psyke kan jag säga!

Det var tur att jag har tagit bort kudden för honom när han ska sova. Tog bort den när han började ligga på mage, för att undvika just detta som hänt. Om han hade haft kudden hade jag kanske inte hört hans ljud, han hade fått ännu svårare att andas om kudden vart där. Och tänk om jag inte hade gått dit på en gång. Han brukar ju låta när han sover.. Hade jag inte gått dit på en gång hade han kanske inte levt nu. Usch hemska tanke!!!

Nej nu ska man inte tänka så. Allt gick bra! Jag är riktigt stolt över mig själv att jag lyckades behålla lugnet och kunde tänka klart hur jag skulle bete mig. Det var när allt lugnat ner sig som paniken kom, när jag ringde Mathias dp bröt jag ihop. Sen bröt jag ihop några fler ggr.

Nej nu är det bed time. Välbehövligt med lite sömn nu känns det som, har sovit 9 h på två nätter. Nu sover Lucas oxå äntligen! Han har haft svårt att sova men det är inte så konstigt efter allt som hänt.

Nej god natt på er!!!


Vad skulle jag göra utan min prins

Snart dags

Att ge sig av till sjukhuset igen. Ringde upp igår för lucas var tröstlös. Han var helt hysterisk, inget hjälpte. Så maktlös man känner sig. Men självklart tystna han när vi satte oss i bilen. När vi kom upp så charma han läkaren ordentligt. Han visa sin bästa sida. Skratta, gjorde sina special ljud och jollrade. Det var inge fel på han heller. Men kändes skönt att kolla upp det iaf. På vägen hem somna han. Han sov oroligt inatt men är nog inte så konstigt, har varit jobbigt för han min lilla prins! Imorse vaknade han kl 7 sov bara 7 h vilket inte är vanligt. Så idag kommer han nog vara trött. Nej nu är det dags att göra sig i ordning för att träffa läkaren igen

värsta kvällen i mitt liv

Ja det var det igår kväll!!!
Jag ska berätta vad som hände...

Lucas låg och sov i vagnen som stod i hallen. Jag var i vardagsrummet. Jag hör att han låter konstigt. Går dit och kollar, då ligger han på mage i vagnen med ansiktet rakt ner i madrassen. Jag löft upp honom, då var han alldeles blå om läpparna, krampade och kippade efter andan. Min första tanke var att lägga honom i knät och dunka lätt på ryggen (man ska göra så på småbarn ifall nått fastnat i halsen) när jag gjorde det så kom det en ordentlig kräka upp. Sen började han andas normalt, så slapp öva mer på mina kunskaper i första hjälpen. Men han var inte kontaktbar på typ 5 minuter. Hans ögon bara snurrade runt och han fäste inte blicken nånstans. Jag försökte prata med honom och knäppte med fingrarna framför honom men inget hjälpte. Men tillslut började han komma tillbaka. Ringde till Mathias i panik och bad han skynda sig hit. Sen var det bara att åka in till barnakuten. Där gjorde dom rutinundersökning på han och tog lite prover. Han fick även klyx, för magen har inte riktigt funkat som den ska. Sen får vi beskedet att dom vill att lucas ska ligga kvar över natten för observation. Sagt och gjort vi fick traska upp en våning och läggas in. Natten gick bra, han sov genom hela natten han var helt slut stackarn. Sen på morgonen kom läkaren in och kollade på honom. Senare på dagen fick vi tid för ultraljud av hjärnan och eeg. Allt var precis som det ska. Vi fick åka hem på permission över natten. Vi ska tillbaka till kl 9 imorgon bitte och prata med läkaren. Men funderar allvarligt på att åka upp nu för Lucas bara skriker och skriker. Vet inte vad man ska ta sig till. Tur att Mathias är här. Nej nu ska jag ta och disskutera lite med mathias här

fy skäms på mig

jaa verkligen!! Har varit riktigt dålig på uppdatering nu. Förlåt!
Fast väntar man med att skriva så har man så mkt mer att skriva när man väl skriver. Inte så dumt :p
Men så var de det där med minne oxå :s Vilket inte alltid är så lätt men ska göra ett försök =)
Men först ska jag slå Sofie en signal tror jag, jo det gör jag. BRB.

Oj blev ett lite längre samtal med henne än jag väntade mig :p vi hade mkt att prata om haha

jaha vad har hänt då... *tänker*
Jag åkte på vaksala gatan mellen gränby c och fyra mackarna ligger i vänster fil och helt plötsligt får jag möte! Jag blinkar hej villt med lysena och den andra bilen blinkar tillbaka och fattar inte att hon ligger fel, så tillslut inser jag att det är lönlöst och byter fil. Idiot!!!
Sen samma kväll ska jag möta upp sofie och arvid vid shell (andra shell inte fyra mackarna), jag åker till kvarnbolund men nej fel shell dom menade vid gamla marianns så jag fick åkte dit. På tycho heden stannar jag vid ett rödljus, en cykllist åker över och sen stannar han cykeln och går mmot min bil. Jag börjar leta efter fönsterhissarna (hade lånat bil) tittar upp mot passagerar rutan och ser en polisbricka i fönstret. Jag tänker shit vad har jag gjort nu. När jag får ner rutan så säger han att jag inte har nå lysen på och att det är farligt när det är mörkt. Inte visste jag det heller trodde det var automatiska lysen. Det var bara tur att det inte var en snutbil som stanna mig.
Sen senare på kvällen vid midnatt åkte jag och fredrik ut till arvid och sofie och kollade på stjärnfall. Tokmysigt! Dom hade dukat upp med kaffe och te och tända ljus när vi kom och vi hade bullar med oss. Och ja mamma dina "misstankar" stämmer :p

Ja vad har jag gjort mer då..
Jo i söndags var vi till görla på blackrace riktigt trevligt det med =)

Nej nu orkar jag inte det här längre nu ska jag vara lite social med mitt sällskap istället =)

bye bye

Gåtor

Nu tänkte jag tala i gåtor. Tror inte att det är nån som kommer första förutom jag och en till. Det var ingen rolig kväll det här. När man har blivit van att ha det på ett sätt och gillar det så vill man att det ska fortsätta så! Om du läser detta så ska du veta att jag vill inte att det ska vara så här igen. I helgen har jag inge val men sen. Gillar inte det här ska du veta :p

tänkte bara göra en uppdatering

så nu har jag gjort det ;)

tänker på er

I mina tankar finns nu bara Arvid och Sofie!! Jag lider med er jätte mkt! Sånt där förtjänar ABSOLUT ingen!!!

Ni finns i mina tankar!!! Jag finns här om ni behöver nått!


Mina älskade vänner!!! Ni betyder mkt för mig ska ni veta!!!

RSS 2.0