Still up

Ja är fortfarande uppe. Sitter i fotöljen med en klarvaken lucas. Inte ville han sova heller. Lät som om hela världen rasa samman för han när han låg i sin säng. Då tog jag upp han så nu sitter vi och tittar på tv och gosar. Hoppas han somnar snart för jag är hur trött som helst. Blev inte mkt sömn natten som var. Men ser inte ut som om han har några planer på att sova. Han ligger och tittar runt här i min famn. Nu ska jag glo tv en stund och vänta på att han somnar. Peace :) Btw var duktig och släckte ner allt i lördags jag :) jag, betsy, mathias, lucas, kalle och andreas satt här i skenet av stearinljusen :) men så fort kl slagit halv tio så startades buzz mkt roligt och denna gång vann jag över andreas haha :)

Kärlek

Älskar min lilla plutt över allt annat! Han är bara för söt! Just nu ligger han och kämpar för att vara vaken. Så fort ögonen är på väg igen så måste han röra på sig för att vakna till :) men det gör inget det är ändå snart matdags och kväller. Han är bäst min lilla prins alias lill hoffa Hehe :) nej nu ska jag göra mat till lucas och göra oss redo för natten! Kram på er

alla andra gört så jag ska inte vara sämre :p

Var kommer du ifrån? Storvreta
Heter? Elida Josefina Modig
Hur gammal är du? 24
När fyller du år? 24 april
Tycker du om någon just nu? Ja
Jag samlar på? Fula bilder på mina kompisar haha
Gröna eller röda äpplen? Gula
Vilken tid gick du upp idag? 10
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja
Har du sovit ensam inatt? Nej
Har du strumpor på dig nu? Ja
Hur svarar du i telefon? Beror helt på vem som ringer
Vad ska du göra ikväll? Köra runt på Sofie och sen hem och kolla på Desperate Housewifes
Vad ska du göra imorgon? Vara med min kära son!
Var vill du bo när du blir stor? Nånstans där jag trivs
När jag blir stor... Va???
Vad vill du bli när du blir stor? Nånting bra
Är det okej att gråta? Ja visst är det de
När grät du senast? Igår
Vilken årstid tycker du bäst om? Våren
Laddar du ner musik och filmer från internet? Bara musik ibland
Skulle du göra om du vann en miljon? Köpa det jag vill ha
Bär du glasögon eller linser? Nej har perfekt syn
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej det tycker jag inte. Man ska ha det man trivs i
Har du piercingar?  Tungan och naveln
Har du tatuering? Ja en liten på benet
Vill du gifta dig? Ja när jag blir stor
Är redan gift?  Nej, jag är inte stor än
Vill du ha barn? Jag har ett redan
Solar du ofta? När sol finns
Är du bra på att laga mat?  Helt bakom flötet är man ju inte när det gäller mat
Gillar du att dansa? Ja på fyllan, men inte till techno
Vilken är din favoritglass? Glass som glass
Tror du på ett liv efter döden? Ibland så börjar jag fundera om det faktiskt inte finns
Bor dina föräldrar tillsammans? Nej det gör dom inte
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvälls människa så det skriker om det
Vilka hårfärger har du haft? Brunt, blont, lite rödaktigt
Är du beroende av något? Ja
Röker du? Ibland
Senaste låten du hörde? Bag in da box hahaha
Vad gör du på helgerna? Typ umgås med Arvid och Sofie mina vapendragare =)
Vem kramade du senast? Lucas
Saknar du någon nu? Ja
Vem ringde dig senast? Mathias
Var du glad igår? Nja inte så värst

så nu har jag oxå gjort detta =)

13 dagar

ja 13 dagar är Lucas nu. Nu har jag varit mamma i 13 dagar helt sjukt. Känns som betydligt längre. Men känns helt underbart.

Helgen har varit riktigt trevlig! I lördags åkte jag till mamma, yngve fyllde år. Där bjöds det på super god mat! Riktig lyx mat, mamma kan laga mat hon =)
Sen väl inne i stan igen så åkte jag och lånade playstation och buzz av Victor (systers boyfriend) han var så snäll och låna ut det. Sen åkte vi hem till arvid och sofie där buzz spelet gick varmt! Jag och sofie knäckte på det spelet haha arvid och stefan gick det inte lika bra för men bra kämpat killar :p

I går tog jag en promenad och mötte upp arvid, sofie och siba. Dom skulle komma och hämta bilen som jag lånat. Satt hemma hos mig en stund och bestämde att vi skulle äta tacos och kolla på film hemma hos dom. Mathias dök upp oxå även han skulle äta med oss. Vi drog iväg för att handla. Jag, Sofie, Lucas och Siba i arvids bil. Mathias och arvid i mathias bil. Sofie satt och svor över hur mathias körde haha han blev lite gasglad ibland =) haha =) Drog sen till gränby och gjorde mat och tittade på Cinderella man men den var inge bra tyckte jag. Den var så långtråkig hände ju inget. Men det var jag ensam om att tycka. Och missade parlamentet gjordenjag oxå =( *snyft snyft*

Nu sitter jag här hemma. Lucas sover. Jag är kaffe sugen. Tracka grannen en stund och ta en kopp med henne. Om hon kan komma ifrån jobbet en stund.
Sen får vi se vad dagen bjuder på.

Kram kram

yeeeeeeeeeaaaaaaaaahhhhhh

ja vad ska jag blogga om idag då?? jag vet inte men kännde att jag ville blogga.
kan ju börja att berätta om gårdagen. den va lite jobbig.
dagen började bra. åkte till gimo och hälsade på
veronica och lilla william. han har blivit så stor den lilla killen. vi fikade och pratade en massa skit. sen gick vi på en promenad i stora gimo =) när vi var ute och gick med våra små barn och våra fräsiga vagnar :p då ringer mathias och säger att han tänker kidnappa Lucas och åka till sin pappa. jaha ja jo det fick han. begav mig hemåt. mathias och lucas åkte vid sju. på en gång började det krypa i kroppen på mig och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. åkte och mötte upp stefan och åt pizza och kollade på film hemma hos han. kollade på nån vidrig film om ett gäng tjejer som blev fast i en grotta. usch hemskt, man kände paniken växa i kroppen. inte nog med att man redan satt som på nålar och kolla på mobilen stup i kvarten så man inte skulle missa ifall luren ringde. fick sitta på mina händer för inte höra av mig till mathias. för jag litar ju på han. men kunde inte tänka på nått annat än min lilla prins. vad glad man blev när man såg hans lilla tryne igen =)
och nu har dom gått ner på stan för att shoppa present till hans bror. och jag ska åka och låna arvids bil för ska till mamma i storvreta snart. yngve fyller år idag och han ska få en jätte fin present av mig =) han kommer bli sååå glad =)
nej nu måste jag dra.. 
kram på er alla 

aldrig mer sig likt

Har inte bloggat på ett bra tag nu men det har lixom dykt upp lite andra saker som gått före min blogg :p
Lillkillen i magen fick för sig att titta ut förra tisdagen =) Riktigt trevligt att han ville komma! Som man har längtat! Jag trodde aldrig att han skulle komma. Bara för att jag så gärna ville att han skulle komma så trodde jag att jag skulle gå över tiden, men han kom 9 dagar tidigare.

Jag hade tur med förlossningen. Det tog 8 timmar från att vattnet gick tills han var ute. Spenderade bara 5 timmar på förlossningen. 3 timmars värkarbete hemma.
3 mars kl 13.22 kom han, vägde 3560 g och var 49 cm lång. Jag trodde att han skulle vara mindre då min barnmorska sagt att han skulle vara väldigt liten. Men han var normalstor. Han måste ha legat ganska långt in mot ryggen för jag hade inte så stor mage.
Jag har haft sån tur! Jag gick upp 14 kg under graviditeten. Typ allt satte sig på magen, det var dom sista veckorna som benen börja svälla. Så fort han var ute så var nästan hela magen borta iaf halva. Och benen blidde normal stora igen. Nu har jag inte alls mkt mage kvar, och mina ben känns smalare än dom någonsin varit. Men kan vara för att jag inte är van att se dom sådär. Provade mina jeans i lördags, mina jeans som jag hade innan jag blev gravid, och dom satt hur bra som helst =) 4 dagar efter förlossningen och jag kommer i mina jeans jag är hur glad som helst =) Inte en enda bristning har jag heller. Men nästa graviditet kommer jag nog inte ha sån här tur, då kommer det bli värre än värst tror jag. 
Nej nu ska jag se om jag kan sno lilla Lucas av Mathias en stund :p Fast dom ser ut att ha det så mysigt där i soffan så han får nog ligga kvar. Ja just det Lucas ska han heta btw.



Här är min lilla prins med sina runda söta kinder =) 6 dagar är han på bilden

Nu ska jag sätta igång en maskin tvätt
bye bye everyone =)


RSS 2.0