hmmmmm

jag har gjort en Ida!!!!

I lördags skulle jag till södertälje för att kolla på en ny barnvagn. Skulle möta upp betsy längs vägen. Nånstans i sthlm. Jag pratar med henne när jag åker från uppsala och hon säger att jag ska ringa i upplands väsby. Jag ringer när jag är där, shit är du redan där säger hon. Sen säger hon förtsätt följa e4 det är bara åka rakt du ska inte svänga av, ring när du är vid rönninge salem. Sagt och gjort jag följer vägen rakt på. Åker där i lugnan ro, lucas sover. Jag åker och jag åker och jag åker och så åker jag lite till... Betsy ringer och frågar vart jag är, ja du jag har inte den blekaste svarar jag. Det står vaxholm åt vänster, sen stog det nått annat åt höger. Hon har inte den blekaste heller vart jag är. Tillslut är jag verkligen utanför sthlm, åker på nån smal liten landsväg. Betsy frågar om jag har svängt av nånstans. Nej säger jag jag följde vägen. Hon fråga vilken fil jag låg i vid essingen. Jag låg i samma fil hela tiden, den näst längst till vänster. Så börjar hon rabbla upp massa ställen jag kan ha åkt förbi. Nynäshamn hade jag inte åkt mot, och så rabbla hon upp nå mer. Sen sa hon gustavsberg, det kände jag igen och värmdö kände jag oxå igen =) Jag hade alltså hamnat på värmdö. Jag vände, och betsy och jag möttes upp vid orminge så fick hon lotsa mig därifrån till södertälje. Det tog mig två och en halv timme att komma till södertälje. Jag och sthlm går inte ihop!!! Jag hatar att köra i sthlm!!! Ni kanske förstår varför nu :P 
 
Det var min lördag det =) Men fick med mig en ny barnvagn hem iaf =) Såååå fin, bilder på den kommer.

Nu är det sängdags för mig!!

Just det var hos underbara Carro och fika idag =) Denise (hennes dotter på 6 år) lekte så sött med Lucas, hon hade en handdocka som var skalman som hon gjorde teater med för lucas. Sååå gulligt =))

Nej god natt gott folk =)


svar

tack sanna för tipset =)

till dom andra två kommentarerna:
Jo visst är det tokmysigt att han sover bredvid mig!!! Jag älskar det! Men jag är så rädd att han ska ramla ner, vilket han gjort två ggr, han är så vild även när han sover. Ibland säger han inget när han vaknat heller utan börjar krypa runt utan att man märker det. Han har ramlat ner även fast jag lucassäkrat min säng. Han hittar ställen att ta sig ner. Därför vill jag ha honom i egen säng, för hans säkerhet.

...

har verkligen inte haft tid och ork att blogga...

Jag har problem =( Lucas vill fortfarande inte sova i sin säng.. Han somna helt själv en gång, det var i måndags tror jag. Har säkert hänt nån enstaka gång till, men inget som jag minns...
Jag vet inte vad jag ska göra för att få han att somna själv igen?!? Det har varit såhär nu i snart 3 mån... Det tar på mina krafter.. Visst han har fått två tänder och har två på gång i överkäken nu, men det känns som om det är nått annat än tänderna som gör att han inte vill sova... Är det tänderna tycker jag att han borde visa att det är jobbigt dagtid oxå. Men det gör han inte, då är han glada och busiga Lucas =) Visst kan han vara lite gnällig men det är när han är trött eller hungrig.
Jag vet inte hur jag ska göra för att bryta denna hemska cirkel??? Lucas mår ju inte bra av det heller eftersom han inte sover ordentligt... Jag har fasta rutiner på honom, gör sammma sak varje dag..
Så här ser våran dag ut (dagtid kan se olika ut):
Vaknar vid nio, får ersättning om han inte vaknat tidigare och velat ha.
Ligger och myser en stund innan vi kliver upp.
Går upp jag äter frukost och Lucas busar runt.
Vid halv 12 får han gröt (beroende på när han ätit på morgonen)
Vid 12 sover han igen. Sover 1-1,5 h
Sen busar vi och åker ev iväg nånstans.
Vid 15 är det mellis för han
Vid 16 sover han igen. Sover 1-1,5 h
Vid 18 får han barnmat.
Sen är det bustime igen =)
Vid 20 är det bad som gäller
Efter badet är det kvällsgröt
Sen mys i soffan och varva ner
Vid 21 sovdags

Samma rutiner varje dag. Är han super trött så blir det kanske inget bad. Inge kul att bada en grinig liten kille.
Man märker att rutinerna är bra för Lucas för han är trött vid samma tid varje dag, hungrig samma tid varje dag. Han vet vad som ska hända. När han vaknat efter andra luren så står jag oftast och lagar mat då, då får han sitta i sin tripptrapptrull stol och leka lite. Då brukar han sitta och titta mot ytterdörren och kolla om pappa hans kommer snart (han brukar komma vid den tiden) och när han kommer blir Lucas överlycklig =)

Är det nån som har nått förslag på vad jag kan göra??? Han får ligga i min eller mathias famn tills han nästan sover då lägger vi ner han i sin säng, men då vaknar han till och skriker. Har provat lägga honom direkt i hans säng men det går ännu sämre. I min säng kan han ligga själv och somna själv, men vill helst inte att han somnar där, det är ju inte hans säng...
Jag är supertacksam om nån har nå tips och råd på hur jag kan göra!!! Bvc säger bara att du gör rätt fortsätt så, men det funkar ju inte :s Behöver han ännu längre tid på sig??? När jag skulle lära han första gången att somna själv i sin säng tog det tre veckor inte tre månader.. Kanske jag som har för bråttom denna gång???
Jag vet inte har snart inga krafter kvar

just det

så var de det här med bloggen ja...

vad har hänt sen sist? ja du bra fråga. Är hur mkt som helst att göra just nu, har typ panik!!!!!!!!

Jag har iaf varit och titta på när sofie tävlade dressyr och hon var hur duktig som helst!!!!! Åkte dit med Carro, var såå kul att se hennes trevliga nuna igen =)

Min älskade lilla Lucas blir bara större och större. Läskigt hur fort det går. Är inte en lugn stund här hemma längre =) Men jag älskar det =) Och så älskar jag min lilla Lucas över allt annat på denna jord! Trodde inte det var möjligt att älska nån så mkt!!! Det går inte att beskriva, bara andra föräldrar som kan förstå denna känsla!!
Va och vägde min gris igår och han väger 8600 g nu. Stoooor kille =)

En grej till innan jag avslutar detta och kastar mig i säng...


När en sak blir bra blir en annan skit... Varför kan inte allt bara bli bra?!?



Allra första bilden på Lucas =)


Nytagen bild på min älskling =)

Tänkte lägga upp en bild på mig med tjockismage ;) men dom bilderna fanns på andra datorn

så jag säger god natt


söndag kväll och allt vad det innebär

ja då var det söndag kväll igen..

Vad har man gjort med sitt liv denna vecka då? I tisdags vad gjorde vi då? Det minns jag inte..
I onsdags så var vi hemma och bara tog det lugnt. Lucas har varit förkyld denna vecka så vi var hemma och vila. Ja just ja det var i tisdags med. Minne guldfisk!!
I torsdags var jag till BVC och vägde lillprinsen. 8455 g vägde han och var 67,5 cm lång. Inte så liten längre =(  Men i mina ögon kommer han alltid vara liten!!!! Efter det for vi runt och inhandlade lite nödvändigheter. Saker till Lucas of course. Jag handlar inget till mig själv längre, allt för min bebis!!!
I fredags åkte vi och handla mat. Åkte till city gross i kungens kurva och handla. Betsy hade sagt att det var billigt där. Jo visst var det de men det skillde inte många kr i pris från hemma. All trafik man fick stå ut med!! Ska aldrig mer klaga på trafiekn i Uppsala!!!! Hatar att köra i Sthlm!!!!!
I lördags hjälpte vi Stefan och flytta. Det gick smidigt! Stackaren kunde inte hjälpa till han satt där i sin rullstol och hade jätte ont. Men hoppas han snart är på benen igen efter sin mc olycka!
Sen på kvällen blidde det utgång! Förfesten var sjuuukt rolig!!!! Har inte skrattat så på länge =) Sen gick vi till Kalas. Men det var ingen höjdare direkt.... Visst det var jätte fint där inne. Men folket där var lite för smått och så var det väldigt lite folk. Jag och Sofie gav upp kl 1. Haha vi var så trötta, nej vi börjar inte bli gamla :p
Dagen spenderades i Örsundsbro på mickelsmäss i regnet *morr* men vi gav inte upp och gick hela marknade =) Det var jag, syster Emma, Fredrik, Sofie, Arvid, Pettson och hans tjej. Med trevligt sällskap var det lätt att ta sig igenom marknaden ;) Kalla och blöta åkte vi hem sen strax efter 16 tror jag hon var.
Sen kom min prins hem igen efter en helg hos sin pappa. Han skrattade direkt när han såg mig han var så glad att se mig och jag att se honom =) Nu sover han så sött och det ska jag med göra nu!

god natt på er!!

Ja just det Lucas blidde 7 månader igår =D


Han är såå söt min lilla prins =)


Tittar på barnprogram i gåstolen =)

RSS 2.0