vad har jag gjort?

Vad har jag gjort för att förtjäna detta??? Kan nån svara på det?

Skulle få underhållet idag. Fick 250 kr. För att för nån dag sen kom han på att han helt plötsligt inte ville ha vagnen vi köpte till Lucas (den bruna) bara så där en 4 månader senare. Han skulle ha tillbaka pengarna för vagnen. Jag sa att han inte skulle få ett öre, han fick skylla sig själv att han ville köpa den utan att ha tittat på den. Men sen tänkte jag efter och sa att han kunde få tillbaka hälften av andrahands värdet. Ca 750 kr. Men jag hade inte räknat med att det skulle ske denna månad. Han behöll en del av underhållet utan att säga nått till mig. Jag blev SKIT förbannad när jag såg det imorse när jag skulle kolla internetbanken. För denna månad har jag det knapert. Han kan inte begära att jag ska kunna hosta upp 750 kr bara sådär för att han får för sig nått. Man är inte direkt rik när man får föräldrarpenning. Jag ringde upp han och gapa och var tokarg. Han slängde på luren jag ringde upp igen. Han fråga vad jag höll på med jag fråga detsamma. Sa att sådär kan han inte göra, man pratar med personen det rör och kollar att det är ok. Han fråga varför jag skrek han satt ju faktiskt på jobbet och folk kunde höra. Det struntar jag fullständigt i sa jag, jag skiter i vad folk tycker. Ja du ska bara veta vad folk tycker om dig, fick jag till svar. Jag sa detsamma till honom. Vad har jag gjort för att folk ska tycka illa om mig? Vad tycker folk om mig egentligen? Egentligen så bryr jag mig inte, men skulle vara kul och veta vad som sägs och hur mkt sanning han egentligen pratar.

Imorgon ska jag gå till f-kassan och fixa det här med underhållet. Sen kan han dra åt *******

Han fattar inte att det är inte mig han straffar utan det är ju faktiskt Lucas som hamnar i kläm.
Vad har jag gjort? Är allt mitt fel? Vad försöker han straffa mig för?

Jag orkar inte med den där människan längre! Han är en vidrig människa! Han förtjänar inte Lucas.

Jag vet hur jag kan fixa detta. För att han ska kunna bete sig så ska jag dansa efter hans pipa och bara hålla med i allt han säger, så att han inte känner nån press. Men I got news for you DET FUNKAR INTE SÅ!!! Fy satan så mkt agritioner (stavning?) jag har i mig. Vill åka ut i skogen och ställa mig och skrika och gråta sätta en yxa i ett träd. Nått för att få utlopp för allt skit som händer!!! Det går inte att beskriva hur less och förbannad jag är på denna man! Ingen kan nog förstå hur illa det egentligen är. Han har bränt alla broar som finns. Men nej förlåt allt var ju mitt fel


Nej nu är det bäst att jag slutar skriva innan det börjar spåra ur, vilket det redan börjar göra. Måste gå härifrån nu är så arg så jag skakar

lördag

Sitter hemma hos Fredrik just nu. Han sitter och spelar så jag passar på att blogga.
Igår åkte min prins till sin far. Saknar han som bara den!!! Men ganska skönt att vara lite ledig. Missförstå mig rätt nu. Vill absolut inte vara utan han egentligen men nu kände jag att jag behövde en paus. Få sova!!!
Ikväll ska jag dessutom bara vara Ida =) Ska på inflyttningsfest hos Victoria och Jankan. Fredrik kör mig dit, får se om han kan hämta mig eller om jag får ta bussen hem. Kvittar egentligen bara jag kommer hem.
Så Sofie ikväll ska jag inte vara gammal och tråkig när jag är ledig ;)
Nej nu är jag hungrig. Äta lite lunch innan man ska rulla hem. Om karln kan slita sig från tv spelet ;)
Ha en bra lördag alla =)

TRött

Är sjukt trött idag! Mina kära grannar spelade jätte hög musik, dom sänkte för att sen chock höja!! Det pågick till efter tolv då störningsjouren kom för att jag hade ringt dom. Jag orkade inte klä på mig för att gå och ringa på. AHHHH jag höll på att bli galen på dom. Jag kan ha lite mer överseende om det sker på fredag eller lördag, men inte en j*vla torsdag!!! Dom grannarna brukar spela på väldigt högt. När dom spelar så är det på en tisdag, onsdag eller torsdag. Nästan aldrig på helgen. Igår lät det som om dom spela i min lägenhet. Jag var så ARG!!! Tur för dom att Lucas inte vakna av dom. Jag somna närmare halv ett och vakna sju. Woho! Lucas har sovit i min säng inatt. Han låg på min kudde när jag skulle gå och lägga mig, hade inte mage att flytta på honom så jag tog Fredriks kudde och hans sida av sängen. Lucas har sovit halv bra eller halv dåligt eller vad man nu ska säga.

Men men nog om det.

Igår när vi hade ätit frukost åkte vi ut till Storvreta och hälsa på mitt gamla jobb. Mammas jobb. Alla barn tyckte det var jätte kul att vi kom och Lucas ÄLSKADE att vara där! Hans mormor och alla andra i personalen tyckte oxå det var kul att se oss =) Vi lekte och åt lunch med dom innan vi brumma in till stan igen. Lämnade lite grejer hos (min) mormor och morfar. Sen brumma vi till Veronica och Wille. Sen hem till Fredrik. Lucas var inte svårsövd igår kan jag säga :p Kl 19 sov han. Tog en min tills han sov. Det är sådana dagar Lucas behöver. Men nån gång måste man väl få ta en lugn dag? Men det får man inte för Lucas. Den ungen har så sjukt mkt energi, kan inte vara stilla en sekund. För slappnar man av då kan det ju hända att man somnar och det vore ju HEMSKT!!!

Nu måste jag sluta Lucas gör saker han inte får och vägrar lyssna på mig.

bye bye

tråkigt

Jag har så tråkigt just nu! Lucas har sovit se 13 och Fredrik är ute på äventyr. Ja jag har tråkigt!!!                                                           Bloggar från mobilen lite drygt                                                                                                                                                                 Nu vakna han so long

aaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tisdag

Har haft en väldigt bra dag!

Jag och Lucas följde med Jenny och Karla till hornets öppna förskola. Lucas stormtrivdes!!! Han till och med gick iväg och kollade läget SJÄLV, utan mig! Han hade såååå kul!!! Blir att gå dit flera ggr! Det som var bra var att det var mellan 0-5 år. Så det var mkt större barn. Lucas kan inte riktigt "leka" med mindre barn, han är för vild och har börjat kasta sina leksaker och vifta hej villt. Han behöver lite större barn som kan säga ifrån. Blev tyvärr inga bilder idag, men nästa gång. Då hoppas vi på att Sanna, David och kanske Saga kan följa med!

Hoppas du blir bättre snart Sanna!!!

Idag klippte jag Lucas =) Nu är han kort hårig, han svettades så mkt så nu åkte håret av! Har hunnit med att klippa honom 4 ggr med klippmaskin och en gång med sax på ett år, inte illa :p Första gången jag var tvungen att klippa honom var han tre månader. Då svettades han oxå så sjukt mkt och så var det ju sommar.
På klippningen blev det minsann bilder =) Ska springa och hämta kamera (som jag hittat nu) och sladd så kan ni få se =)




Ignorera tvättberget i bakrunden ;)


Inte världens bästa efterbild men han hade inte riktigt tid att bli fotograferad :p

That´s all for me today =)

mamma bort

Jag får inte leka med Lucas. Han puttar på mig och går iväg. Tack för den! Men nu när jag satte mig här då duger jag. Han är rolig han =)

Jag har ju gjort om rutinerna för Lucas. Har flyttat fram allt en timme och nu sover han bara en gång om dagen. Det funkar jätte bra faktiskt. Ibland vill han sova redan kl 19. Men senast 20 är det sängen. Har nu mot förmodan sovit en extra gång på dagen (blir ju så ibland) så är det ändå slutlekt kl 20, då är det till att ta det lugnt och varva ner. Vi börjar redan med nattningsproceduren 45 min innan sovdags, ibland går det inte om han vill sova redan kl 19 är det bara sätta igång och få det "överstökat" så fort som möjligt. Fick även tillsägelse av läkaren att bara bada Lucas två ggr i veckan. För jag tog upp med honom att jag tycker Lucas kliar sig så mkt. Men hans hud är inte torr. Han har nog fått min hud. Det är samma för mig på vintern, min hud känns inte så torr men det kliar nå så in i nordens. Värst är det när jag ska sova, jag blir nästan manisk när jag ligger och kliar mig innan jag ska sova. Inget hjälper mot det heller. Till läkaren har jag inte tid att gå heller. Måtte det bli vår och varmt nu så min och Lucas klåda kan försvinna!!!

Sitter och väntar på att Fredrik ska kliva upp. Men det gör han nog snart för nu har Lucas hittat tåget som han fick av Saga, David och Karla. Det åker just nu runt på vardagsrummsbordet haha =)

Nej nu ska jag gå och hämta mer kaffe!!! Behövs nån extra kopp idag. Sov inte många timmar inatt. Lucas sov jätte dåligt! Igår natt med. Och vakna strax efter sju. Har blivit nya tiden att vakna för han. Jag skulle inte ha sagt att jag börjar se en vändning nattetid! För sen jag skrev det så har han sovit jätte dåligt! Men men det är ju bara två nätter.

Tänkte lägga upp en såååååå söt bild på Lucas! Men hittar inte min kamera. Borta. Samma sak med min handsfree oxå helt borta! Jag städade för bra så nu hittar jag dom inte....

Lägger upp en annan söt bild på min prins istället, förgylla inlägget lite =)



2 inlägg på en dag

inte illa...

Vill börja med att TACKA för alla kommentarer! Känns bra att det är så många som stöttar en!!
Vill oxå TACKA alla som var med och förgyllde Lucas dag i lördags!!! Han hade så kul! Så kul att han inte sov på HELA dagen! Men han var på toppen humör ändå =)

Tänkte att jag skulle blogga klart om det jag tänkte på igår kväll, men det är ju som bort blåst. Minne guldfisk! 

Så detta får räcka =)

tar tuppen aldrig sovmorgon?

Varför heter det att man är uppe med tuppen? Han tar väl oxå sovmorgon nångång eller?

Igår när jag skulle sova låg jag och tänkte på ett blogginlägg jag skulle skriva, det vart sju mil långt. Sen helt plötsligt sov jag. Får se hur mkt jag kommer ihåg idag.

Sitter här med datorn i knät, Lucas smyger runt den och är jätte sugen på att trycka han med men han gör det inte =) Han tar fram handen mot datorn tittar på mig och skakar på huvudet, han vet att han inte får. Min duktiga kille. Allt kämpande med att han inte får leka med datorn har gett utbetalning nu woho =)
Nu gick han till sina leksaker. Jag får inte leka med honom, sätter jag mig på golvet då kommer han av sig helt och antingen går därifrån eller kryper upp i knät på mig och slutar leka, men ibland får jag =)

Igår var det ett års kontroll för min stora kille! Allt såg bra ut, han blev godkännd. Var även vaccination. Hans pappa var med igår oxå. När han lämnade rummet när det var sprutdags så blev Lucas JÄTTE ledsen!! Slutade inte gråta förns allt var klart och pappa kom tillbaka. När pappa skulle åka och jobba igen vart Lucas jätte ledsen igen! Han tycker om sin pappa! Efter våran diskussion i lördags så börjar jag se en förändring. Han försöker tror jag. Vi får se hur det går, men just nu känner jag att ensam vårdnad inte är aktuellt. Lucas tycker så mkt om sin pappa. Det skär i hjärtat att se han bli så ledsen när han går. Jag hoppas att det var ett wake up call att Lucas behöver honom. Nog om det.

Igår var Lucas SÅÅÅÅÅÅÅ trött. Efter maten igår var det bara att göra han redo för sängen. Kl 19 sov han. Han brukar somna vid 20-20.30. Vaknade nångång fram till 22. Sen sov han till 07.30. Vi gick upp vid åtta. Jag börjar se en vändning natte tid!!! Han sover bättre!! Det är innan jag går och lägger mig som han kan vakna. Sen händer allt mer sällan att han vaknar när jag gått och lagt mig. Har ställt hans säng bredvid min och tagit bort ena långsidan så han kan krypa över till mig när han känner för det. Det funkar SUPER!!! Han kryper över till mig bara på morgonen nu när han har vaknat. Väldigt mysigt att vakna av att han kommer och lägger sin kind mot min =)

Nu kan han inte hålla sig borta från datorn mer. När jag säger nej åt han då blir han arg och går på datorn ännu mer. Så nu lägger jag ner. Får blogga om allt annat en annan gång.

bye bye

RSS 2.0