dag 27

Min favorit plats:

Det är hemma =) Hemma med Lucas och Fredrik! Älskar att vara hemma och bara ta det lugnt. Har fått höra att det är pensionärvarning på mig haha Men blir väl så när man får barn kanske. Nej inget slår en lugn mysig hemmakväll med personerna man älskar! Love my home, love my life!

dag 26

Mina rädslor:

Jag är rädd för att det ska hända min familj och mina vänner, eller mig något. Fast är ju inte rädd så det blir jobbigt.

Sen till andra rädslor
Jag är jätte rädd för ormar! Klarar knappt av att se dom på bild. Nej usch vidriga "djur"!!!
Sen är det råttor och möss äckliga! Vet inte hur jag ska klara av att bo i hus på landet i framtiden :p

Ja det är väl mina värsta rädslor

dag 25

En första

Vadå en första? Jag fattar inte och jag orkar inte fatta heller

dag 24

Det här får mig att gråta:

Sårande ord, när jag gör mig riktigt illa, och en del saker till som jag inte kommer på just nu. Är trött och har hjärnsläpp

dag 23

Det här får mig att må bättre:

Lucas, Fredrik, Mamma, Pappa, Emma, Mina vänner

dag 22

Det här upprör mig:

Det är så mkt som kan göra mig upprörd så skulle jag börja skriva så skulle det sluta med en novell...

Så ni får ta reda på själva vad som upprör mig ;)

dag 21

ett annat ögonblick

*blink*

dag 20

Den här månaden:

Vad svårt.. inte kommer jag ihåg hela denna månad. Jag har jobbat, varit hemma, träffat lite kompisar, lekt med Lucas, umgåtts med fredrik, kalasat, umgåtts med min familj (den utöver fredrik och lucas). Ja det är det jag gjort den senaste månaden. En som jag skulle velat träffa lite mer är min fina syster emma! Saknar att umgås med henne! Ska kanske slå henne en signal och kolla vad hon gör

flera

flera på en gång blir det nu eftersom jag inte orkat med att skriva om mina 30 dagar. Har kommit hem så sent varje kväll nu.

Dag 15 Mina drömmar:
Ja mina drömmar är väl som nästan varje tjejs drömmar är. Gifta mig, bygga hus, fler barn, leva med den jag älskar tills jag dör. Att vi alla i min närhet ska få vara friska osv.

Dag 16 Min första kyss:
Minns jag inte

Dag 17 Mitt favorit minne:
När Lucas föddes såklart =)

Dag 18 Min favorit födelsedag:
Det är inte någon av mina egna utan den dagen Lucas föddes är min absoluta favorit födelsedag!

Dag 19 Detta ångrar jag:
Ångrar väl inte så jätte mkt. Och det jag ångrar är inget jag vill skriva ut här


Ja nu har jag väl skrivit ikapp tror jag?

Nu ska jag sätta igång och städa lite ifall Malin kommer upp hit imorgon =) Ska nämligen träffa henne över en lunch pch en promenad imorgon =) Ska bli så kul att träffa henne igen!!!

Hälla upp ett glas rött och sätta på lite bra musik och börja städa då

dag 14

vad hade jag på mig idag:

Ett vitt linne, en grå tröja med små röda hjärtan på, långkalsonger, jeans, strumpor, raggsockor, fleecetröja, tofflor. Ja trosor och bh oxå då :p Det är vad jag hade på mig på dagen. När jag var på väg till/hem jobbet hade jag även jacka (såklart), täckbyxor, varma skor, mössa, tjocka vantar.
När jag kom hem bytte jag jeans mot mjukisbyxor och bytte raggsockor mot mina fårskinns tofflor. Nu har jag även en filt på mig, om man nu kan räkna det som något man har på sig :p 

dag 13

Denna vecka:

Måndag: Lämnade Lucas på förskolan. Åkte och jobba. Hade personalmöte efter att jag slutat. Fredrik hämta Lucas. Jag kom hem halv nio på kvällen. Tog en dusch. Åt en smörgås gick och la mig.

Tisdag: Lämnade Lucas. Åkte och jobba. Slutade tidigt. Hämtade Lucas. Åkte hem, åt mellanmål. Busa med Lucas. Tvättade lite. Fredrik kom hem till middagstid. Åt mat, nattade Lucas. Satt död i soffan gick och la mig

Onsdag: Lämnade Lucas. Åkte och jobba. Hämta Lucas. Hem laga mat. Åt mat. Titta lite på barnprogram. Nattade Lucas. Satt död i soffan. Gick och la mig.

Torsdag: Lämnade Lucas. Åkte och jobba. Fredrik hämta Lucas, för jag jobba länge. Kom hem vi kvart i sex. Åt mat. Nattade Lucas. Satt död i soffan. Gick och la mig.Fredrik åkte och ploga snö.

Fredag: Lämnade Lucas. Åkte och jobba. Hämta Lucas. Åkte hem hämtade lite grejer åkte till mamma och hälsa på och fick mat =) Slapp laga mat bra skönt!!! Åkte hem vid halv nio. Lucas slockna i bilen så det var bara lägga honom i sängen på en gång. Satt död i soffan själv för Fredrik jobba natt. Gick och la mig.

Lördag: Vaknade kl 7 av en sprudlande glad Lucas =) Fick en timmes sovmorgon iaf :p Men ack så trött jag var. Låg kvar och mös tills Fredrik kom hem från jobbet. Lucas gick upp till honom. Jag låg kvar och sov en liten stund till tills Fredrik skulle gå och lägga sig. Gick upp åt frukost i lugn och ro. Hade lite hemma mys med Lucas. Klädde sedan på oss och åkte till Gränby för att införskaffa galonvantar inför det kommande slasket innan det tog slut. Galonkläder är redan inköpt. Så nu är det bara en sydväst kvar. Sen åkte vi till min mormor och morfar och hälsa på. Dit kom även mamma och yngve. Åkte hem lagade mat. Åt mat. Sa hej då till Fredrik som skulle åka och jobba natt. Jag och Lucas slog oss ner i soffan för lite lördagsmys, film och lördagsgodis, bestående av russin och kex och lite saft. Vi satte på filmen bilar. Hann se 40 min på filmen sen sov Lucas. 19.10 sov han. Roligt sällskap man fick :p La honom i sängen. Hällde upp ett glas vin och tog fram chilinötter. Surfade lite sen satte jag på filmen Trassel. Kollade på den. Den var inte så rolig som jag trodde den skulle vara. Sen störde grannarna mig oxå dom spelade sjukt hög musik och skrek och "sjöng". Gick sen och la mig.

Söndag: Vaknade 7 idag med av en sprudlande glad Lucas. Låg kvar och mös till halv åtta. Gick upp åt frukost. Lekte lite. Sen gick vi ner och köpte karamellfärg för vi skulle göra play do deg och leka med. Satt och "dega" det var kul =) Men Lucas förstörde allt jag gjorde :p Han var så duktig så på att baka =) Sen åt vi lunch sen fick Lucas sova. När han vaknat så klädde vi på oss för att åka till farmor och farfar för att fira farfar som blir 80 imorgon! Fick jätte god mat där och hade trevligt. Lucas fick en polisbil av farmor som han älskade! Sen åkte vi hem. Han busa lite hemma oxå innan läggdags. Nu sover Lucas sen två timmar tillbaka och jag sitter här. Fredrik kom precis hem. Så nu blir det mys med Fredrik innan jag ska nattas. Men först en dusch.

Roliga dagar va ;) Vardagarna är detsamma varje vecka tråkiga.

Tar bara en dag idag. Får ligga efter men happ shitens ;)

trööööött

Jag skrev inget igår och orkar inte skriva något idag heller, för långa inlägg för att jag ska orka det nu. Min trötthet och mitt sunda förnuft tar över och jag tänker gå och lägga mig.

Men i helgen på kvällarna när Lucas sover har jag all tid i världen att blogga eftersom att Fredrik jobbar natt. Dumma han!

Så man kan ju säga det som att jag spar på det roliga till dom tråkiga kvällarna i helgen ;) Om jag nu inte hittar på något kul men det tror jag inte att jag kommer orka med inte kvällstid iaf.

God natt på er!

                                
              Så här kommer jag och Lucas spendera kvällarna i helgen innan han somnar, det är kärlek <3<3<3

två på en gång

ja jag glömde ju bort igår. Eller rättare sagt jag orkade inte jag var hemma halv nio på kvällen hade personalmöte. Så tar två dagar lite fort.

Orkar inte skriva någe ingående känns bara klyschit (stavning?) 

dag 11 Mina syskon:
Ja jag har syskon och ja jag älskar dom så klart dom är bäst! My favorit är Emma den som jag växt upp med och lekt med, festat med, delat intressen med, sovit skavfötters med, gråtit med, skrattat med, bråkat med, lånat kläder av ja min syster Emma är underbar och jag älskar henne!


Dag 12

I min handväska
Har ingen handväska, eller jag har men använder inte. Använder vagnen, Lucas skötväska, bilen och nu på vintern min jacka. Är så jobbigt att gå och släpa på en väska på axeln ne ne sånt ids jag inte med. Vet inte hur det ska gå när Lucas inte använder vagn längre. Får fortsätta skaffa barn så jag får fortsätta dra vagn hahaha

dag 10

Ja vad har jag haft på mig idag då?

När jag vaknade satte jag på mig mina mysstrumpor, mjukisbyxor och en fleecetröja och mina tofflor.
Senare bytte jag om till leggings, randig typ klänning (eller vad man nu ska säga att det är) och en svart kofta.
Sen tillbaka till mysstrumpor, mjukisbyxor, tofflor och denna gång en munktröja med dragkedja.

Det är vad som prydit min kropp idag.




När dessa dagar är slut ska jag försöka hålla bloggen vid liv och blogga om lite roligare saker en detta. Man kan se detta som en uppvärmning =)

dag 9

Min tro

Jag tror inte på något speciellt direkt.

Jag tror på mig själv. Det räcker bra för mig det



Lite tråkiga saker att skriva om nu tycker jag men men jag ska skriva om alla dagar

dag 8

Ett ögonblick

Nu blinkade jag det var ett ögonblick det

dag 7

Min(a) bästa vän(ner)

Betsy: Ja vad ska man säga om henne :p Vi har kommit fram till att vi är tvillingsjälar. Vi behöver bara titta på varandra så vet vi vad den andra menar. Vi pratar med varandra flera ggr om dagen, minst 5 ggr. Varje dag! Vi pratar om allt mellan himmel och jord. Vi kan alltid få varandra på bra humör, hur vi än mår. Vi hör på varandra direkt om det är något fel. Vi avslutar varandras meningar. Det har hänt några ggr att jag tagit upp telen för att ringa henne då har hon ringt mig precis och tvärt om. Vi är oskiljaktiga! Inget kan komma emellan oss! Vi är soulmates. Vi har kännt varandra i snart 11 år 

                                 

Sofie:  Vi har oxå kännt varandra i snart 11 år. Henne kan jag oxå prata med allt om. Hon har alltid något bra att säga när man behöver råd. Dessutom är hon tillsammans med min bästa killkompis. Kan det bli bättre. Vi har riktigt kul ihop. Alla våra resor i P-G haha Kunde ringa till henne på kvällen och säga att jag har tråkigt så tog vi en sväng med bilen poppa musik, sjöng och snacka skit. Ibland sa vi inget mkt men det gjorde inget vi bara åkte.

                            

Therese: Så har vi underbara Therese. Vi har kännt varandra i 10 år nu tror jag det är. Henne har jag oxå riktigt kul med. Hon förstår en på ett plan som inte många gör. Synd att hon bor så långt bort. Skulle vilja umgås med henne mer än vad vi gör. Så therese flytta hit ;)

                           

Dessa tre känner mig bäst (av mina vänner). Dom vet mina mörkaste hemligheter. Dessa tre kan jag berätta allt för

dag 6

Min dag

Ja min dag började med att kl ringde kl 6. Var inte alls sugen på att kliva upp!!! Fredrik klev upp jag låg kvar i tio min till. Sen fick jag liv i Lucas (som är otroligt svårväckt) så klev vi upp. Vi åt frukost. Böt blöja på Lucas. Satte på mig ett ansikte. Borsta tänderna. Klädde på oss kläder sen ytterkläder. Så gick vi till bilen. Hann plocka upp lite skräp från golvet i bilen oxå innan vi åkte. Lämnade Lucas på hans förskola. Han var jätte ledsen först. Vägrade komma ut ur kapprummet. Fick bära ut han där i från då blev han arg istället. Fick han att börja leka med djuren innan jag åkte, då vart han glad. Fick till och med en puss frivilligt av han :p Han brukar vara väldigt snål med det.

Ut till bilen igen. Brumma ut till Storvreta till jobbet. Börja kl 8. Var ute i god tid idag faktiskt. Brukar annars få stressa järnet på morgonen. Men nu två morgonar i rad har vi varit ute i god tid, vet inte vad som hänt. Men men bara njuta så länge det varar ;)

In till jobbet sa hej till alla barn och personal. Klädde på mig täckbyxor, kängor, bytte jacka och på med mössa och varma vantar sen ut på gården och leka med barnen. Gick in vid kvart över tio. Hjälpte barnen av med kläderna, böt blöjor. Dukade inför lunch. Hämtade matvagnen, dukade fram maten. Åt mat. Sövde barn. Hade lunchrast. Tog en rask promenad i solen. Tillbaka till avdelningen. Väckte dom som skulle väckas. Lekte, städade, böt blöjor. Dukade mellanmål, åt mellanmål. Dukade av. Barnen börja gå hem. Gick och slängde komposten och alla dagens blöjor. Kl 16 åkte jag hem.

Eller ja hem åkte jag inte direkt utan åkte och hämta Lucas först. Han ville inte åka hem. Men fick han med mig till slut.
Åkte hem. Var hemma vid 17. Värmde på mat till Lucas. Han åt, jag plocka i diskmaskinen och starta den. Satte mig hos Lucas och prata med honom när han åt. Sen tvätta av han, byta blöja sätta på han pyjamas. Gjorde rent hans glasögon. Sen gick vi och titta på Bolibompa. Våran tid på kvällen =) Vi sitter och kramas i soffan och tittar på bolibompa innan läggdags. Riktigt mysigt =) Det var Lucas favoritprogram idag, Rorri racerbil.

Efter det var det läggdags för Lucas. Nattade Lucas 18.30. Satte mig ner i soffan med datorn i knät och tog det lugnt. Sen kom Fredrik hem med hamburgare idag då jag inte orkade laga mat. Åt mat. Sen har jag bara glott tv och surfat, medans Fredrik sovit på soffan. Och nu har jag skrivit allt detta om min dag.

Givande dag va ;)

Nu ska jag in i duschen sen är denna dag slut för mig, blir sängen då.

Natti natt på er

dag 5

Vad är kärlek?

Jag tycker inte att det går att beskriva kärlek direkt.

Kärlek känner jag när jag tittar på Lucas
Kärlek känner jag när jag kramas med Fredrik
Kärlek känner jag när jag pratar med någon i min familj
Kärlek känner jag när jag pratar med mina vänner

Kärlek är en känsla som jag inte kan beskriva, en underbar känsla

RSS 2.0