Lördag

Kände att det var dags att blogga men nu när jag skulle börja fick jag totalt hjärnsläpp...

Sitter här i fotöljen med datorn i knät och glögg i handen. På nått sätt så måste jag få upp värmen, har 18 fucking grader i min lägenhet jag fryser!!! Tur att Lucas är varm av sig då han typ vägrar att sova med täcke. Det blir till att prova lufta elementen om inte det funkar ska hyresvärden få sig ett samtal.

Har tänkt på en sak. Man hör massa folk klaga på bilisterna som kör så sakta nu när snön kommit. Jo visst är det irriterande ibland, men nått som är ÄNNU mer irriterande är dom gående som bara kliver rakt ut i gatan fast det är tokhalt. Dom tänker inte på att bilisternas bromssträcka ökar när det är halt. Är livrädd att kära på nån. Sen fattar jag inte hur dom med barnvagn kan göra så??? Vad tänker man med??? Och dom förbannade cyklisterna dom skulle förbjudas i trafiken på vintern!!! Så jag tycker att det finns massa andra saker att klaga på i trafiken som är värre än att bilar kör sakta. Men det är vad jag tycker.

Oj snacka om hjärnsläpp jag fick nu.... Har suttit och stirrat på skärmen nu en stund så jag tror jag avslutar detta nu.

Bye bye


så var det

det här med att uppdatera ja...

har inte haft ork till att göra det. Blir inte så mkt sömn nu för tiden. eller det har väl pågått ett bra tag, minns inte ens hur länge... Lucas har sådana sömn problem. Han har fått för sig att han bara ska sova en timme när han gått och lagt sig sen vara vaken till typ halv ett på natten. Det händer inte varje kväll men han somnar inte ordentligt förän vid halv ett, fram tills dess vaknar han titt som tätt. Sen under natten vaknar han ett par gånger och gallskriker och vill inte riktigt somna om på en gång utan kan ta upp till en timme innan han gör det. Det här har pågått ett tag nu. Minns inte sist jag sov en hel och bra natt :s Är slut körd som människa men biter ihop. Vad gör man inte för den man älskar mest på denna jord!!! Sömnproblemen lär ju inte finnas kvar för alltid så.

Idag ledsna vi på att vara hemma. Vi har varit sjuka till och från nu oxå i 2 veckors tid och inte gjort mkt alls under den tiden. Men som sagt idag ledsnade vi. Messade Pernilla och vi bestämde att jag och Lucas skulle åka dit och ta en fika med henne och Rasmus (hennes son). Kom sen hem då var det bara att göra mat. Bakad potatis och laxfilé, mathias åt här han med han äter inte fisk så han fick kotlett. Till det blev det en kall sås med dill och citron smak. Mums!!!

Är det nån mer här ute i vida världen som bojkottar Idol??? Jag tycker att det är ett rätt patetiskt program som har hållt på allt för länge!!! Varför skriva om det i varenda blaska som finns??? Räcker det inte med att dom förpestar min tv??

Nej nog om det nu lägger jag ner detta och ska glo tv. Inte idol!!!

snart julafton

ja det är snart julafton =) woho =)

Nu har jag tänkt på vad Lucas vill ha i julklapp.
Han vill ha en pusselmatta, mer utmanande leksaker, kläder i 80 och större och så vill han ha denna:


Att ha sina leksaker, böcker, skivor, kort och sina sparbössor i =)

nej nu orkar jag inte skriva mer. Lucas kommer snart hem igen, han har varit och firat sin farbror som fyller år idag. Grattis till han!

Kanske skriver sen igen

RSS 2.0