den nakna sanningen (näst intill iaf)

Ja här kommer den... Jag är beredd att ta konsekvenserna av detta men jag måste riva muren för min egen skull.

Den har att göra med livet kring Lucas.

Det hela började med att jag fick reda på att jag var gravid, berättade det för pappan och fick till svar (när jag bestämt mig för att behålla) "jaha då är det bara att sätta bilen i en bergvägg då". Jag gav han valet att välja om han ville vara en del i Lucas liv eller inte. Han valde att vara med. Han brydde sig inte alls när jag var gravid. Var inlagd en natt pga sjuka smärtor i magen, han kom efter att en vän hade ringt och sagt åt han att han skulle åka och kolla hur det var med oss. Under graviditeten såg jag honom några enstaka ggr. Han var med på inskrivningen hos bm, ultraljudet och samtalet om förslossningen samt besöket på förlossningen. Sen såg jag han två ggr till. Jag försökte få han att vara delaktig under min graviditet så att allt inte skulle bli en sån stor chock när Lucas kom, men utan resultat.

Han var med på Lucas förlossning. Sen kom dom där 10 pappadagarna som alla pappor tar ut. Dom första dagarna gick bra men sen var det viktigare att vara i garaget. Dom två första helgerna efter att Lucas kom gick han ut och drack öl (det var fler helger efter det oxå). Sen bar det utför. Han ville inte komma och umgås med lucas pga mig. Han betedde sig jätte konstigt, vägra typ prata med mig. Jag hade ALLT ansvar.

Sen blev det bättre. Men det skulle inte hålla länge.

I augusti hände det där hemska. Lucas höll på att kvävas! Det fick jag kastat i mitt ansikte sen att det var mitt fel, för jag hade inte Lucas under ordentlig uppsikt jag kunde inte ta hand om honom, han skulle försöka ta Lucas ifrån mig. Jag var inte helt oskyldig i detta gräl heller måste jag pointera, men kommer dock inte ihåg exakt vad jag sa.
Det har jag än idag inte förlåtit honom för helt att han sa.

Jag har fått höra att jag är psykist störd m.m.

Sen en tid var allt tipp topp. Jag lät han vara här när det var hans helg att ha Lucas, för han kände sig osäker att ha Lucas själv. Han kom hit tisdagar och torsdagar och var med Lucas. Men sen vände det. Han kunde bara ha Lucas varannan helg, mer gick absolut inte han var ju oxå tvungen till att vara ledig och ha ett liv. Jag trodde att ens barn var ens liv. Han slutade komma och umgås med Lucas på tisdagar och torsdagar. Han slutade höra av sig helt.

Jag får tjata på honom om att han ska betala underhåll. Han kan inte följa Lucas rutiner. Vad gör det att han har annorlunda säger han. Det gör mkt, jag vet hur bra rutinerna är för Lucas. Hos honom får Lucas sova när det passar, äter mat när han ska äta mellanmål osv.

Nu när Lucas har varit sjuk han har inte hört av sig en enda gång för att fråga hur Lucas mår. Nästa helg är det hans helg, men Lucas ska vara hos mig fredag till lördag för vi har planer på lördag. Jag är inte säker på att han kommer och hämtar Lucas på lördagen. Jag är inställd på att han inte gör det. Som det känns just nu vill jag inte lämna ifrån mig Lucas heller. Jag trivs inte med tanken.

Det här var bara en bråkdel av vad som har hänt. Jag är inte helt oskyldig i bråken det vet jag! Men det ända jag vill är Lucas bästa! När jag har blivit arg så har jag haft anledning till det oxå. Han har kommit med massa hot. Tex som jag skrev tidigare att han ska ta Lucas ifrån mig, ska han betala mer underhåll ska han ha tillbaka sina f-dagar jag har fått. Sen har jag fått höra en del saker oxå som jag nämt tidigare.

Det här känns som om det bara blev pannkaka av inlägget, känns inte som om det är sammanhängande för fem öre. Men det är väl bara skriva en kommentar om ni har nått att påpeka eller nått annat att säga

Jag avslutar detta med att säga att JAG ÄLSKAR LUCAS ÖVER ALLT ANNAT PÅ DENNA JORD OCH DET ÄNDA JAG VILL ÄR HANS BÄSTA OCH ATT HAN SKA MÅ BRA!!!

. . .

jag vet inte vad jag ska säga.... jag är mållös....

hur i helvete tänker vissa människor???

Det är så mkt jag vill skriva här. Jag vill att folk ska få veta den riktiga sanningen, orkar inte leva bakom min mur längre. Men ändå är det nått som håller mig tillbaka med att berätta sanningen.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... Ska man inte kunna ta hand om det man redan har innan man skaffar nytt??? Det tycker jag iaf. Jag vet att många håller med mig!!!

Jag blir ledsen när jag tänker på det för jag vet hur det kommer sluta och det kommer inte sluta bra. Jag vet!!!

Jag klandrar er inte om ni blir snurriga nu men jag kan inte skriva sanningen, inte idag...



Ja annars då... Lucas är på bättringsvägen nu iaf. Han har haft scharlakansfeber. Aptiten är inte så vidare bra än men den kommer. Han får äta det han vill så han får i sig nått. Nu tre dagar i rad har han bara sovit en sväng på dagen, och har faktiskt sovit två timmar då. Sen har han slocknat vid åtta halv nio på kvällen. Vaknat vid halv tio på morgonen. Ja hur han sover nattetid behöver jag väl inte beskriva för det vet ni ju redan.


Fredrik jobbar natt hela helgen så jag är gräsänka på kvällarna nu... Kul neeeeeeeeeeeeeeeeej
Tycker bättre om att han han hemma på kvällarna. Vill somna med han bredvid inte själv!
Jag är så glad att jag har honom!!! Bättre pojkvänn kan man inte hitta!!!

Nu ringer Sofie hörs

jag lägger ner

jag orkar f*n inte mer nu!!!!!

Lucas är sjuk och mår inge bra alls. Jag får inte sova, varken nattetid eller dagtid.

Skulle önska att en viss person skulle bry sig mer men inte f*n gör denna det!!! Tack för den och försvinn ur mitt liv!!!


Vi hörs nångång när jag orkar

woho

Snart kommer Fredrik från jobbet =) Längtar!! Bara ungefär 10 min kvar :p

Då ska vi äta lite mat och sen ska vi åka och handla mat. Skönt att göra det idag och slippa trängas med andra människor tex imorgon då barnbidraget och pensionen kommer. Sitter och knåpar ihop en inköpslista men har fått totalt hjärnsläpp vad som ska handlas. Mjöl har jag kommit ihåg att skriva upp iaf haha ;)

Idag har mamma varit här och hälsat på =) Det tyckte Lucas (och jag) var jätte kul =)

Nu fick jag hjärnsläpp vad jag ska skriva här oxå. Jag funkar inte idag tydligen. Det är kafferast på hjärnkontoret.

Lägger ner detta nu ingen ide att försöka :p

onsdag. eller är det?

Jo men det är det nog, har ingen koll på dagarna. Jo det måste vara onsdag för Sofie hade skrivit på bloggen att hon skulle till stallet, och hon rider på onsdagar om jag inte minns helt fel.

Ja idag har vi inte gjort så mkt. Fikat lite med grannen och snackat skit. Lucas har vägrat sova typ idag. Har väl sovit runt 30 min på hela dagen. Jag försökte få han att sova mer, men icke min envisa lilla skit gris =) Då fick han vara vaken. Men nu när vi kom upp från ICA så slocknade han precis när jag rullade in vagnen genom min ytterdörr så han ska få sova tio min iaf. Han ska alltså upp snart. Åhhh han kommer bli så glad NOT!!! Han hatar och bli väckt (jag klandrar han inte) men fortsätter han och sova nu kan jag glömma att han vill sova ikväll.

Nu är det bara två timmar kvar tills fredrik slutar jobba. Då blir det mat!!!!!!!!! Väntar med att äta tills han har slutat, trevligare att äta med nån. Äter sen lunch när han jobbar dag så jag ska klara mig till kvällen =)

Blev inte så långt inlägg men nu måste jag väcka Lucas. Önska mig lycka till :p

dra dit pepparn växer

Idag känndes det JÄTTE jobbigt att lämna Lucas, så här jobbigt har det inte varit sen första gången jag lämna bort han. Det finns massor av anledningar varför så jag vet varför jag tyckte att det var jobbigt. Det är bara några få tal som vet varför och vi håller det så. Så inga frågor tack.

Nu ska vi komma på vad vi ska äta. Fredrik står och flåsar mig i nacken och är hungrig.

Bye bye


undrar hur lång rubrik man kan ha? Den kan ju inte vara lika lång som ett inlägg borde finnas ett stopp nån gång. Men när kommer det kan man undra? Tycker att jag har skrivit väldigt lång rubrik nu. men hallå ta stopp!!! Nej tydligen så vill den inte

där tog det stopp haha =)
Snacka om att man har lite att göra så här på kvällskvisten :p

Torsdag idag woho =) Imorgon är det fredag då ska Lucas åka till sin pappa. Ska bli skönt att få vara ledig en helg. För det här med att inte sova tar verkligen knäcken på mig. Har klarat mig ganska bra men nu känner jag hur mitt tålamod börjar krympa för varje timme. Men på söndag kväll kommer det vara back to normal =)
Det är sjukt vilket tålamod man får när man får barn. Innan har jag haft NOLL tålamod, men sen Lucas kom har jag typ världens längsta. Kanske inte riktigt men nästan. Mäkta stolt över mig själv hur bra jag klarar av allting!!! Är ju ensamstående mamma men har klarat det galant om jag får säga det själv ;) Jag har haft mkt stöd från mina nära och kära det får vi icke glömma!!!! Fredrik är ett otroligt stöd oxå! Lucas avgudar Fredrik!!! Fredrik är underbar som orkar stå ut med oss speciellt på nätterna!!! Utan Fredrik och min kära mor och alla andra underbara människor hade jag nog inte klarat detta lika bra. Ni är guld värda!!!!

Sen finns det dom jag skulle klara mig utan men skit samma.

Igår hade vi besök av Pernilla, Rasmus och Tilde. Mkt trevligt =) Lucas blev för första gången arg när ett annat barn tog en leksak från han. Rasmus tog Lucas leksak och han blev arg och Rasmus släppte och såg lite chockad ut. Ni kan aldrig gissa vad det var för "leksak". Jo det var en snusdosa hahaha =) Han älskar sin snusdosa =) Mitt lilla charmtroll =)

Idag fick vi främmande igen, av Veronica och William. Var på tok för länge sen!!! OMG vad stor William har blivit!!! Men det visade sig att stackars lilla William hade feber =( Han började på dagis denna vecka så det är inte så konstigt. Hoppas att han blir frisk snart så vi kan ta en lekdate snart igen =)

Lucas sov 30 min på hela dagen!!!!!! Men var på tokbra humör när Veronica och Wille var här. När dom hade åkt (vid 17 tiden) då kom gnället! Han fick mat och ett bad. Sen strax efter sju fick han gröt. När han ätit upp så ska jag göra iordning ersättning, står med ryggen mot honom. När jag vänder mig om har han somnat i stolen, jag börjar skratta åt han (för han var ju så söt) då vaknar han till och börjar skratta han med =) Sen dricka upp 19.50 sov han. Men han har sovit ganska oroligt sen dess. Känns som om natten kommer bli jobbig, så när jag skrivit klart detta blir det sängen för mig. Det är helt otroligt att han orkade vara vaken så mkt idag. Han brukar sova samanlagt nästan två timmar per dag och idag bara 30 min. Jag är i chock. Men trött var han på kvällen sen. Första gången han somnar i stolen.

Just ja FÖRLÅT Yasmine att jag inte ringde upp dig! Kom på det nu att jag skulle ha gjort det. Får ringa imorgon om hon inte jobbar vill säga. Den lilla arbetsmyran. Snart får du ta och lugna ner dig flicka lilla så du inte kläcker ut Mini för tidigt ;)

Usch vad lång tid det har tagit och knåpa ihop detta inlägg. 30 min har det tagit. Men har fått springa in till Lucas 4 ggr under tiden. Nu måste jag sova, om jag kan =( Har så svårt att sova utan Fredrik ju =( Han jobbar natt, men är sista natten nu sen är han ledig över helgen iaf =)  Nej just ja sova var det.

bye bye


Kärlek vid första ögonkastet <3


dfvcuienv

tänkte uppdatera igen men nee ska gå och baka nå bröd som går snabbt. Glömde handla det eller rättare sagt jag struntade i det. Blir mkt billigare och GODARE om man bakar själv. Efter det ska jag krypa ner i soffan med Fredrik =)

Läsa mina favvo bloggar först om nån har uppdaterat vill säga ;) och sen baka sen mysa låter som en bra idé =)

ja så blev det med det

blidde inget söndagsmys med Fredrik. Han var så trött efter att ha jobbat hela helgen så han gick och la sig för lite mer än en halvtimme sen. Och Lucas somnade kvart i tio så det hans inte med nå mys med fredrik =( Inte haft  mys med han på hela helgen för att han har jobbat och varit så trött... Får ta igen det imorgon då är han ledig =)

Lär gå upp tidigt imorgon för det är några som ska komma och göra rent ventilationerna. Dom skulle komma mellan 7.30-15. Vill inte ligga i sängen när dom kommer lär vara uppe då. Eftersom jag inte vet vilken tid dom kommer så får jag lov att kliva upp till halv åtta. Mkt tidigare än vad jag är van vid. Brukar ju kliva upp runt nio.

Hoppas Lucas sover bra inatt!!! Än så länge sover han i sin säng, får se hur länge han gör det. Skulle vara skönt att få sova en natt utan att trängas och ligga som en ostbåge. Det är nämligen såhär att Lucas har börjat med att han vill sova i min säng igen. VÄGRAR somna om i sin säng. Så nu i typ två veckor har jag haft Lucas på ena sidan och Fredrik på andra, lilla jag i mitten. Man kan ju tro att den som är störst tar mest plats men icke, det är den som är minst som tar mest plats!!! Helst ska han ligga på mig och sova. Det är mysigt men jag sover dåligare än vad jag har gjort tidigare. Men det blir bättre!!! Han har slutat äta på nätterna med woho =) Har lyckats vänja han av med det. Är nog därför han vill sova med mig. Han behöver inte äta på nätterna, han får plenty innan han somnar. Han äter nästan 2 dl gröt + nästan 200 ml ersättning. Vissa kanske tycker det är mkt, men för mitt lilla matmonster är det lagom. Han skulle lätt kunna få i sig mera (gröt iaf) om han fick men då skulle han bara kräkas upp det sen. Har provat mig fram och detta är lagom mängd för Lucas. Två timmar innan gröten äter han dessutom middag men är lika hungrig när det är grötdags för det =) Inte så konstigt att han inte haft nån viktsvacka som han äter haha Han är som sin mor =)

Nej om man kanske skulle ta och krypa till kojs hos grabbarna...

Det blidde en liten uppdatering iaf inte så mkt om vad jag har gjort med varje inlägg behöver ju inte handla om det. Men nu är det uppdaterat *blink blink* inte för att du kommer läsa det ikväll men imorgon har du nått nytt att läsa iaf, du vet vem du är ;)

God natt!!!


Hitta lite gamla bilder på Lucas, här är han bara tre dagar =)


Här är han typ lika stor som Siba =) Såhär kan dom inte ligga längre lika busiga båda två :p

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Jag HATAR bilar!!!! Bara problem!!! Skulle aldrig skaffat bil.........

I söndags var det termostatbyte på min röda fara. Det var ju inte så enkelt som fredrik trodde... Man fick ta bort servopumpen så satt termostaten under vattenpumpen. Den var inte lätt att hitta heller. Det var Fredrik som mecka, jag åkte och hämta min prins och försökte underhålla honom, men till slut somna han i vagnen. Kl 23 var han klar med bilen men då läckte det från övre kylslangen, så igår köpte vi packning. Sen rullade bilen =) Då fick Lucas prova sin nya bilbarnstol =) På vägen hem körde jag fast för första gången oxå... Det stannade två tappra hjältar och hjälpte oss att komma loss. Tack och bock!!!

Imorse kom Fredrik från jobbet strax efter sex på morgonkvisten efter att ha jobbat natt. När han lägger sig i sängen så väcker han mig och säger: Du kan inte ta bilen till Gränby idag.
Va varför då undrar jag??? och målar upp det värsta i min trötta hjärna. Då säger han att startmotorn har gått sönder och att hans kollegor fick hjälpa till och putta igång bilen när han slutade jobba. JJIIPPIIEE. Kul morgon!!! Sen tog det en timme för mig att somna om.
Jag får gå eller ta bussen upp till gränby. Måste lämna in min telefon, displayen har spruckit på nått konstigt vis. Jag har inte tappat den eller nått. Skit mysko. Så jag måste in och flörta med dom på tre och hoppas att jag slipper betala för lagningen. Det går lixom inte att trycka på den, eftersom jag har touchscreen.

Nej nog om allt skit skriver om det bra sen nångång. Nu ska jag ta tag i min dag

RSS 2.0