super tjejen

Jag känner en tjej som är helt underbar människa! Hon är en av dom starkaste människorna jag känner!!!
Hon har fått tagit så mkt skit i sitt liv men ändå står hon stolt på sina ben med huvudet högt! Hon har en underbar dotter. Man ska vara glad och stolt om man får vara vän med henne! Jag är otroligt stolt över att känna denna underbara människa! Även fast det händer så mkt i hennes liv är hon glad när man pratar med henne och umgås med henne. Det här är en av få människor jag verkligen är imponerad över! Starkare människa får man nog leta efter. Jag är så glad att du finns i mitt liv, jag älskar dig min vän du är underbar!!!
Kika in på hennes blogg www.tisismy.blogg.se

Jaha vad har hänt i mitt liv då? Ja ganska mkt faktiskt på sista tiden, både bra och dåligt. Men det dåliga utelämnar vi blir inge kul då.
Min underbara lilla prins kan gå =) Han släpper och knallar iväg några steg helt själv =) Och han är bara 10 månader! Jag är en mkt stolt mamma!
Han har 4 tänder på väg i överkäken, han är jätte svullen och blöder till och med ibland. Två av tänderna är ute en bit, dom andra två ser man lite av. Han har ont =( Sover dåligt (eller dåligare) om nätterna men det förstår jag med den smärtan han måste ha.

Annars leker livet =)

Får skriva mer en annan dag nu blir det bums i säng ögonen går i kors på mig här.

Ni får ursäkta om det inte funkar med länken jag är helt kass när det gäller att grejja med bloggen på alla sätt och vis. Jag vet hur man lägger upp en bild och hur man lägger in ett inlägg that´s it lixom så ha överseende om det inte blidde en länk ;)


Inte så här liten längre


bara nån timme här och nu fyller han ett år om två månader helt sjukt!!!

envis så in i nordens

är min lilla prins!!! Har märkt av det förut men nu är det värre än värst! Får han inte göra som han vill så blir han fly förbannad! Han blir alldeles röd i ansiktet och skriker allt vad han har. Men han är söt ändå =)
Var på 10 mån kontroll igår, det gick bra. Han vägde 10210 g och var 74 cm lång. Allt såg bra ut i utvecklingen oxå. Han passade på att visa sin skills i gåteknik med =) Ja just det han går när som helst. Han vågar inte släppa taget och gå själv men ställer man honom på golvet så går han några steg själv väldigt stadigt för att vara så liten. Min duktiga prins!!! Vill att han ska börja gå nu så han kan börja lära sig andra saker! Han är så inne på att gå så han har inte tid med nått annat för tillfället =)

Idag hade vi tänkt att åka och leka med Sofie. Om hon vill träffa oss när Lucas är så här :p Jo men det är ju klart att hon vill ;) Tänkte ta med pulkan oxå får se om det blir nå åka, beror på hur kallt det är ute. Hoppas att det inte är för kallt!!! Har inte kunnat gjort så mkt ute saker nu när det varit sååååå jäkla kallt. Men det positiva med det är att Lucas blivit kvitt sin förkylning =) 

Nu står blöjbyte på schemat sen är det våra bästa år haha dom mammaledigas programm :p 

En liten update blev det iaf 

long time no see

Ja nu var det bra länge sen igen jag blogga... Men men what to do lixom..
Är hemma hos Fredrik nu. Han och hans syrras pojkvänn sitter och spelar ps3 så då passar jag på att blogga lite, har ju inget bättre för mig för tillfället. Facebook är avklarat (vill säga farmvill haha) hmm fast kom på nu att jag inte läst nå bloggar idag, får göra det sen. Kan inte låta bli att snegla lite när dom spelar.Dom spelar call of duty modern war 2 eller va det nu heter.. Bara en massa skjuta, meningslöst enligt mig!! Tacka vet jag farmville eller sims :p
Ja julafton har det hunnit vara. Var ut till pappa på dagen sen vidare till mamma. Mkt trevlig dag!! Firade lite jul med Fredrik på morgonen oxå. Av Fredrik fick jag en vetekudde, en massage grej för ryggen och en micro. Alla som sett min micro vet att jag var i ett stort behov av en ny!! Hur underbar är inte han =) Dessutom hade han tänkt till och köpt en svart så den skulle passa in i mitt kök =)
Sen fick jag
*ett 80 delars (tror jag det var) bestick set, lite finare bestik.
* knivar och en skärbräda
* Kaffeburk
* en kaffekopp med tillhörande fat ur serien jag samlar på
* pengar fick jag med
* presentkort
hmm fick nog nått mer känns det som men kommer inte på det nu.
Lucas fick oxå massa grejer. Leksaker, kläder och pengar han med.
I mellandagarna åkte jag och handlade kläder för mitt presentkort =) kul med lite nytt i garderoben!
Nyårsafton var jag hemma. Jag hade Lucas. Jag, Fredrik, Betsy och Lucas hade mys hemma. Jag lagade 3 rättersmiddag. Förrätt och hela kittet =) Åt god mat, tittade på grevinnan och betjänten (den slutar aldrig vara rolig) Tittade på raketer drack lite vin och bubbel. Avslutade kvällen med två omgångar buzz. Jag vann båda woho =)) Väldigt mysig kväll!!!
Två nyårslöften har jag med men det tänker jag inte skriva ut nu vad det är det gör jag om dom lyckas =)
Nej nu ska jag se om jag kan få dom att sluta spela så man kan krypa till kojs eller så kryper jag ner själv i sängen. Det visar sig.
Bye bye

RSS 2.0