magsjuka?

Igår när jag hämta Lucas på föskolan sa dom att han precis hade bajsat och det såg suspect ut. När vi kom hem så fes han såååå illa bläää och bajsade igen. Såg ut som magsjuka så han fick vara hemma idag. Trevlig info haha men så är det när man är mamma och bloggar. Men sen har det inte kommit något mer och han äter och är pigg har sovit bra inatt. Så imorgon får han gå igen om det mot förmmodan inte skulle komma något mer. Han håller på att bli tokig här hemma så vi måste ut och göra något. Ungen klarar inte vara inne.
Nu hör jag hur det smäller i skåpdörren till soporna, undrar vad han slänger...
Nej nu håller båda två på att bli tokiga göra något nu
bye bye

arg

Läste en kommentar www.yazmine.blogg.se fått på sin blogg. Jag fattar inte hur vissa människor tänker???
Bara för att ett djur blir sjukt ska man avliva då bara för att man har barn? Djuret är väl precis lika mkt en familjemedlem som alla andra. Man gör allt för sina familjemedlemar! Spelar ingen roll hur gammla dom är. Är dom i bra kondition så är det värt det. Det är Fakir (yasmines häst) han är gammal men har många år kvar om det är så. Barnen blir inte lidande för att man vårdar sitt djur. Dom behöver inte ha nya kläder och leksaker varje månad. Dom överlever ändå ska ni se!
Ett exempel våran hund vi hade Vivi. Världens finaste och snällaste hund! När hon blev 10 så fick hon tumörer i livmodern. Hon opererades var bra i nått år till sen kom fler. Hon opererades igen, för veterinären sa att hon var i sådan bra kondition för att vara 12 år så det var värt att operera henne. Ca 6 mån efter så fick hon livmodersinflamation dom tog bort livmodern på henne. Hon levde tills hon var 14 år och 6 månader. Det var värt varenda öre som spenderades på henne, för man fick så mkt kärlek tillbaka av henne. Men sen orkade inte hennes leder med längre så då togs beslutet att låta henne somna in. Men hon avlivades inte för att vi var för snåla! Hon fick leva tills hon sa ifrån.
När man skaffar ett djur tar man på sig ett ansvar. Man kan jämföra det med ett giftemål, i nöd och lust!!!
Vad lär man sina barn om man avlivar djuren bara för att dom har blivit sjuka? Inte är det empati för någon annan, ansvar, respekt för allt levande m.m. 
Nej usch jag blir så arg!!!!

Nu har jag fått skriva av mig lite iaf.


Ja annars då. Lucas har varit sjuk. Haft feber hela helgen och i måndags. Tog vab mån och tis. Idag och igår var han feberfri men hans allmäntillstånd var inge vidare igår så idag var han med Moster Emma. Imorgon får han gå på dagis. Jag hoppas att han orkar det. Han var helt slut nu på kvällen. Så hoppas att det är för att Emma lekt slut på han ;) inte att han är på väg att bli dålig igen.

Fredrik jobbar natt nu två nätter. BOOOOORING!!!!!!!!!

Ny tv står det här hemma oxå. En 55" tar upp typ hela väggen!!! Det är en vägg på nästan 2 meter mellan altandörren och sovrumsdörren där vi har tv:n. Tv:n är stooooor. Kommer ta ett tag att vänja sig. Fredrik har även köpt sig en Mac mini. En mini stationärdator som man kopplar in till tv:n. Där av ny tv. Lite prylbög min sambo ;)

Nej nu måste jag sova. Upp tidigt imorgon.

God natt!!!

                  VÄRLDENS FINASTE HUND!!!!!  Vivi 19940304-20080818  Så älskad och saknad!!!
                            

RSS 2.0