en kulen natt

ja imorgon bär det av. fyller ju 25 imorgon och det ska firas!!!
får se om jag lever på lördag

nu ska jag sova! det behövs. hoppas att lillkillen vill sova oxå.

woho

jag är i chock men är i bra chock =) hade fått mina pengar från f-kassan och blev lycklig =)

sen måste jag säga att jag är mäkta stolt över sofie =) hon har varit såå duktig med att uppdatera sin blogg =)
duktig flicka!

nej ut och göra nått i det fina vädret =)

. . .

måste bara skriva detta snabbt innan jag ska göra mig iordning för att åka och bestiktiga ewes bil.

Jag tänker BOJKOTTA sofies blogg! För hon uppdaterar den ändå aldrig :p
Jag tänker BOJKOTTA yasmines blogg! För att hon kan ändra sin blogg men inte jag  haha :p

en liten båt blir ofta våt

nu är allt klart inför helgen woho =) då ska jag ut på äventyr fyller lixom 25 på fredag =)
det ska bli muppet show på hög nivå haha tyvärr va det några muppar som inte kunde följa med tråkigt men men får ha kul ändå och det ska jag ha =)))
längtar!!!!!!!!!!!!!!!!!

var till bvc idag. Lucas har blivit stor nu! han vägde 4910 g och var 55 cm lång. och imorgon blir han 7 veckor. stora killen =) sjukt vad tiden går fort! efter bvc gick vi ner på stan och mötte upp ewe och hennes kompis. gick runt och kollade i affärer. försökte hitta nått att ha på mig i helgen men icke. är så kräsen. hittade en jätte fin klänning men såg för tok på smal ut i den så den blidde det inte. men får leta vidare på onsdag då ev betsy kommer och vi ska shoppa =) hittade dock ett par byxor och en tröja till Lucas. jätte sött =)

nej nu är det bed time!!!!




nya outfiten =)




kvällsmys i soffan

abcdefg

har varit ute i stallet med yasmine en stund på kvällskvisten. det var välbehövligt!! rensa lite tankar och glömma bort alla känslor för en stund. stallet är rena rama terapi stället! när man är där glömmer man bort omvärlden, verkligheten en stund. men när man kommer hem igen kommer verkligheten tillbaka. det är en del som måste rensas ur mitt system just nu. skulle behöva åka till skogen eller nått och bara ställa mig och skrika. kanske lite att ta i men förstå principen. ventilera mig behöver jag göra. men det får vänta tills imorgon :s
jag hoppas att jag kan börja bli mig själv då, går och bär på en massa irritationer. kanske kan börja bli mig själv iaf sen behövs det några veckor av sömn oxå för att jag ska kunna bli mig själv helt och hållet.

äsch nu lägger jag ner det här... det är ju inge kul att läsa om mitt klagande.. skriver igen när jag har nått kul att säga

. . .

nu är det mkt känslor som snurrar.
Jag är arg, ledsen, rädd och panikslagen!
Men är mest rädd och panikslagen...
Ska gå och gräva ner mig en stund nu!!!

blir så arg

blir såååå arg när det ljugs för mig!!! varför inte bara säga sanningen?? hur ska jag kunna lita på det som sägs hädanefter?? du kommer få jobba för att vinna tillbaka mitt förtroende!!

tack

Tack Sofie för att du förstår mig och lyssnar på mig när jag ringer och behöver prata av mig och rensa mina tankar!!!
Det uppskattar jag otroligt mkt just nu när det är väldigt upp och ner för mig!!!



det var en kyckling

ja då va påsken snart över. Bara idag kvar.

Påsken har varit trevlig i år. Som alltid! I torsdags ja vad gjorde jag då? Det kommer jag inte ihåg... Nej det gör jag inte...
I fredags va det så fint väder så var bara tvungen att ge mig ut i det fina vädret. Tog en promenad och hamna hemma hos arvid och sofie. Stefan var där oxå och sen dök ewe upp med. Tog en promenad hem igen sen. På kvällen tog jag det lugnt hemma framför tv:n.
I lördags va det påskmiddag hos mormor och morfar. Super gott =) mkt mat och påskmust blev det! Sen på kvällen åkte jag och hämta upp stefan. Vi mötte upp ewe och jocke på donken och tog en kaffe där. Vid tio tiden kom mathias och hämtade Lucas, jag fick vara ledig en stund =)  Sen åkte vi runt och lekte lite med bilarna. Sen åkte jag och stefan hem till mig och satt hemma hos mig en stund. Mkt rolig kväll =)

I går åkte vi hem till Mathias pappa och åt mat. Trevligt med väldigt god mat! När vi kom tillbaka till stan så skulle Mathias ut i garaget med Andreas och skruva lite så jag ringde till Yasmine och följde med henne till stallet. Höll på att bli attackerad av en fladdermus där ute, jag slängde mig ner och låg nästan under bordet haha äckliga ju!
Efter stallet åkte vi och hämtade upp pojkarna i garaget och åkte hem till Yasmine och Andreas och fikade. Efter en stund försvann pojkarna och vart hittar vi dom jo inne i Lokes rum lekandes med hans legostad haha =) Dom såg ut att ha riktigt kul! Tyvärr så får jag inte över bilderna från telefonen men jobbar på det!

Nu ska jag snart ut till pappa en sväng. Syster med pojkvänn kommer och hämtar upp mig om 40 min så nu måste jag göra mig iordning.

bye bye

skulle vara kul

ja skulle vara kul och veta vem som skrev kommentaren om att Lucas är lik Mathias =)
Har fått två sådana kommentarer nu. Blir nyfiken på vem/vilka det är :p
Det är många som tycker Lucas är lik Mathias, men hallå ja då är han inte lik mig hahaha :p

hoppe hoppe hare satt och mumsa bär

ja långfredag idag då.. ser ut att bli tokfint väder idag. kan man ju absolut inte sitta inne!!! ta en promenad sen och våldgästa nån stackars sate som tvingas bjuda mig på kaffe haha fast nu är det inte så många vakna och lite varmare kan det bli innan jag ger mig ut. nu vet jag vem jag ska våldgästa =)

F*N sitter och tittar på nyhetsmorgon och får se att Jeff Dunham har varit i sverige, jag som ville se han!!! Han är ju klockren, han och achmed haha =) ATTANS att jag inte visste det!!!

HAHAHA fastnade framför tv:n det var en intervju med Jeff Dunham och hans kompis Walter, och så var det klipp från hans show som han gjorde här i sverige. Jag skrattade så tårarna börja komma haha

nu visa dom ägglikör på tv. Gu så länge sen jag drack snowboll. det var flera år sen. kom och tänka på när jag var ute en gång och skulle beställa den och bartendern hörde inte vad jag sa när jag sa snowball, så till slut nästan skricker jag "Jag vill ha en snöboll på engelska" haha både han och jag börja garva.

känner att det inte blir så vettigt inlägg men vad gör det.. det behöver ju inte alltid vara vettigt =)


The Muppets =)

still home

det blidde inställt det jag skulle göra idag. Så nu sitter jag och försöker komma på nått annat och göra. Har sjukt mkt energi idag. Fick ju sova sju timmar i sträck inatt. Lucas somna vid tolv och vaknade inte förns kl sju. Jag fick panik när jag såg va kl va och kom på att han inte ätit sen typ elva på kvällen innan. Men han verkade inte lida av det.
Nu sitter vi i soffan och tittar på hem till gården och försöker komma på nått att göra idag.
Båda två är typ friska nu. Vi har varit förkylda båda två, men är nästan helt bra nu.
I måndags va vi på bvc och vägdes. Lucas vägde 4215 g och va 53 cm lång. Han börjar bli stor min lille skit =)

Nej nu ska jag försöka göra nått vettigt!!!


bara några timmar gammal här




kortet taget i tisdags. Så stor han blivit =)

för högt upp i luften där svalorna bor

Är på sjukt bra humör idag oxå känner jag!!! Vet inte varför, det är ju inte pga vädret, men jag klagar inte gillar att vara på bra humör!!!
Har precis gjort lite roliga quiz på facebook och kollat på våra bästa år.
Ser nu att jag hinner inte skriva mer ska vara på heidenstamstorg om en timme

jaja får skriva mer sen




bjuder på en FIIIN bild på mig i lugg haha

Vad är dealen egentligen?

Ja vad är dealen egentligen med visdomständer? Man har ingen nytta av dom alls. Varför finns dom kvar? Mina är på väg ut. Dom uppe är typ helt ute. Dom där nere försöker ta sig upp. Ont som *** gör det. Trodde att jag skulle slippa dom men dom börja komma för typ ett år sen. Men icke. Nu ropar lucas på mig. Plikten kallar bye bye

Sjuka

Ja sjuka är vi här hemma. Är tokförkyld och har haft feber, kanske har det nu vet ej. Lucas är oxå förkyld och har haft lite feber. Det är ju typiskt att man ska bli sjuk. Så besöket av therese och Tindra får skjutas upp igen. Men snart måste det bli av! Saknar dom där två ju! Nu sitter jag och lucas i soffan och tycker synd om oss själva för att vi är sjuka. Tröst äter vindruvor och glass och tittar på så ska det låta :) nu måste jag gå och spraya (vilket fullt ord egentligen haha) näsan innan jag dör!

Ben & Jerry

Har hittat min favorit glass! Ben & Jerry med kakdeg och chokladbitar kan det bli bättre nej skulle inte tro det :)

1 april

Ja idag är det första april. Har ett jätte bra aprilskämt på lager. Men tror inte att personen ifråga som ska råka ut för det är upplagd för sånt idag. Ska höra med min kompanjon hur vi ska göra. Annars får man ta det en annan dag. Går ju faktiskt att göra hyss även fast det inte är just denna dag. Måste göra det här så jäkla klockren grej :d vad finns annars för planer idag då. Jo ska till familjegrejen och skriva på faderskapspapper, så då är mathias pappa på papper oxå. Imorgon bär det av ut till storvreta. Ska hälsa på "mina" andra barn och mina kära fd arbetskamrater. Det har tjatats från alla håll där ute att jag ska komma och visa upp mitt lilla underverk. Så imorgon bär det av. Skulle få låna emelies bil så jag slipper åka buss. Tackar och bockar för det :) idag får jag börja köra min rosa fara igen :) för idag får man köra med sommardäck om väglaget tillåter. Men har ju inga bromsar :( äsch allt för mig just nu myspys :)

RSS 2.0