...

Anonym:
Vaccinsprutan innehåller svininfluensavirus om du inte har förstått det...


Va???? Är det sant??? Det visste jag inte hahaha
Jo det är klart jag visste. Läste på riktigt ordentligt om vaccinet innan jag bestämde mig för att ta den. Jag var fullt medveten om att jag kunde bli dålig av den och vad den innehöll. Sen hade jag otur att jag blev dålig, riktigt dålig ett tag. I tisdags var jag så dålig att jag knappt kom upp ur sängen. Mathias fick komma och hämta Lucas för jag kände att jag inte kunde ta hand om honom. Men allt detta var jag som sagt fullt medveten om att det kunde bli just så. Jag är inte så dum som folk tror :p

synd om mig

Fy satan vad dåligt jag mår just nu. Jag var och vaccinera mig idag, och nu har jag fått feber. Känns som om jag har fått en lite mildare influensa. Sofie var en ängel och följde med och hjälpte mig med Lucas när jag fick min spruta. Vi drog till Länna och fick sprutan (fast bara jag sprutade mig). Tänkte att där är det mindre folk, och det var det. Vi kom halv tolv, efter lite mer än två timmar var vi klara. Så det var smärtfritt att vänta. Sprutan gjorde inte heller så ont. Hade haft på emla salva innan. Tack Yasmine för den tuben!!! Den gjorde susen!!! Utan den hade det nog gjort ONT!!! När vi kom tillbaka till Uppsala avnjöt vi goooood lunch på subway. Det var vi värda!!! Sen körde jag Sofie till jobbet och åkte sen hem. När jag parkerade och klev ur bilen så kände jag hur ont jag hade i mina leder, tempade när jag kom upp. Mkt riktigt jag hade feber... Men jag kan inte få svininfluensan iaf, då kanjag ta att ha lite feber just nu. Tack och lov att Lucas blivit av med sin!! Han fick ju feber han med efter sin spruta i lördags. Han hade 38 med alvedon i kroppen min stackars lilla prins!!

Åh nu kommer Betsy hem som en räddande ängel med Ben & Jerry glass till mig och juice =)))))
Så nu känns det lite bättre =) 

Nu ska jag äta glass, tycka synd om mig själv och sen sova!!!!

                                       
                
                                         

dåså

var vaccineringen gjord på lucas. Fast han ska ha en till dos om ca tre veckor. Dom här små får bara en halv dos åt gången. Min bebis fick feber av sprutan =( Nu innan han somna hade han 38 grader med alvedon i kroppen. Han fick en till innan han somna. Han somna strax innan halv nio och har sovit väldigt oroligt sen dess. Han har varit jätte ledsen hela dagen min lilla prins! Det är så synd om honom nu =( Men han kan iaf inte få svininfluensan! Får se hur han sover resten av natten. Bra hoppas jag för jag är helt slut som människa! Funderar faktiskt på att inta ryggläge snart... Fast kunde faktiskt avnjuta en god middag i lugn och ro idag (läs stressa i sig maten med en massa skrik i bakrunden). . . Det är inte lätt att heta Lucas nu =(

På måndag tänkte jag försöka vaccinera mig själv. Hoppas jag får ta den. Nu när jag bestämt mig så vill jag ha den där sprutan så fort som möjligt innan jag ändrar mig. Blir det inte på måndag så gör jag ett nytt försök på tisdag. Det är ju faktiskt barnfamiljer och riskgrupper som vaccineras nu, och jag har ju barnfamilj. Så jag får förtur :p

Är så sugen på att ta ett glas vin och varva ner en stund nu när Lucas sover. Men vill inte ifall att febern skulle stiga och jag måste dundra in till akuten. Jag tror inte det men man vet aldrig lika bra att avstå från det goda då.

Allt för min prins!!!!!!!!!!

Mysa i soffan en stund sen kasta mig i säng ifall natten blir jobbig.

                                 
                                  

övertid

sitter jag uppe på nu.. men men...

nu börjar allt kännas lite bättre. försöker att inte tänka på det så mkt..

var på bvc idag och vägde lucas. 9370 g vägde han, han ligger så bra till på sin kurva så =) min lilla gris =)
fikade med Lucas farmor har vi gjort idag. Sen när jag kom hem så hörde jag att det borrades i huset. Min lägenhet består av bara betong så det låter extremt mkt inne hos mig när det borras. Jag ringde sofie och sa att hpn skulle få främmande. Det fick hon. lekte lite hemma hos henne. Åkte till ica i örsa och handla lite. När vi kom tillbaka ringde yasmine och frågade om vi kunde hjälpa henne med insläppet av hästarna, för hon hade feber och mådde inge bra. självklart kunde vi det. Jag tog fakir och lucas i barnvagn och sofie dom andra två. Fakir är så duktig han nosade inte ens på vagnen, han brydde sig inte att den var precis bredvid honom. han är gammal och förståndig han =)
Hjälpte henne och mocka oxå innan vi åkte. släppte av sofie och sen åkte jag hem.
nu sitter jag här men ska gå och sova tänkte jag.. ja tänkte jag iaf.

Nu har jag bestämt mig. Lucas ska vaccineras mot svininfluensan och även jag. Satt och läste på som bara den igår om vaccinet och influensan. lika bra känner jag och vaccinera oss. På lördag har dom vaccinering på bvc för lucas, tänkte gå dit i tid för sen ska jag ev åka till kista på matallergi mässa, kan vara intressant.
Ansökte om förskoleplats gjorde jag igår oxå. Det skulle man göra 8 mån innan man ville att sitt barn ska börja. Och nu är det 8 mån kvar. PANIK!!!!!!! Min bebis börjar bli stor :'(

nu fick jag hjärnsläpp... sova jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hur mår jag då?

skit......

gjorde nått idag som var väldigt mkt jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara, visste att det skulle vara jobbigt men inte såhär.......

men det är väl bara bita ihop och gå vidare eller vad man nu säger...........

ja jo jaha

har inte haft ork att skriva nått här. men man får väl ha en bloggsvacka?!?

nu sitter jag här hemma och avnjuter ett glas vitt =) ska ta mig lite ben & jerry glass snart oxå. det är ju trots allt fredag.
Lucas sover. Ja eller sover och sover. Han vaknar stup i kvarten och skriker. Jag tror att det är nått som är på väg där. Han har tagit sig på örat jätte mkt idag. Först trodde jag att det var för att han hade haft mössan på sig, men det fortsatte. Han har inte feber men högre temp än vad han brukar. Han skriker inte när jag tar på örat men gnäller lite, och idag var han toktrött redan vid 20 fast han sovit bra på dagen. Får se hur natten blir.

Imorgon är det fullrulle hela dagen. Kommer vara så slut efter denna helg. På söndag ska nämligen Lucas döpas. Jag har totalpanik över allt runt dopet, det är det enda jag kan tänka på. Det blir för mkt för min lilla hjärna. Helst skulle jag velat börja med massa saker idag, men det gick inte. Imorgon vid lunchtid kommer mamma då ska vi baka tårtor. Betsy skulle oxå hjälpa till. Sen kl 16 är det kalas för Lucas storkusin Loke. Efter det är det hem och äta mat som gäller sen ut till lokalen och duka fint och dekorera. Men det ska väl hinnas med allt. Har turen att det finns fina människor som hjälper oss i all stress =) Eller är väl mest jag som stressar, Mathias är lugn som vanligt. Men det är väl tur det, nån måste väl få ner mig på jorden, eller iaf försöka haha.

Vet ni vad Lucas tog tre steg på rad igår helt själv =)) Min duktiga kille =)) Kan man vara mer stolt mamma än jag =) Han är så fin och duktig min underbara prins!!! Han är världens finaste!!! Sen har vi några st som delar andra platsen ;) Fyra av dom är Tindra, Karla, Saga och David. Dom är så fina och duktiga dom med =) Tyvärr Therese Tindra har fått en konkurrent. Lucas är väldigt förtjust i Karla. 

Nu ska jag dricka upp mitt vin sen blir det sängen är helt slut som människa!! Hoppas på att få sova några timmar inatt iaf. Fast nu har det varit tyst där inne i en kvart. peppar peppar.

Ha en bra helg alla!!!


bilden är lånad av sanna på obestämd tid ;)

Ja just ja i tisdags var jag ut till Sofie. Vi gick ut till Sanna, Saga och David och lekte. Lucas tog sin premiär tur i gunga =) Tack till David som var så snäll och låna ut sin gunga =)


Lucas och Siba busar =)






Nya vagnen =) Helt underbar!!!


Fick åka kundvagn. Nöjdare kille fick man nog leta efter. Han satt och tokgarva för sig själv =)

Nej nu orkar jag inte lägga upp mer bilder

Tack och adjö


RSS 2.0