visste väl det

visste väl att även denna dag skulle bli bra =)

=)

nu var det länge sen sist!!

Det har varit midsommar.. den var jätte skoj =) spenderades med frida, therese och victoria. Dagen efter mådde man som man förtjäna :S

sen har det hänt massor i veckan i stort sett bara skoj =) en väldigt tråkig grej hände men det är nog upprett nu.. hoppas jag!

Jag är väldigt glad =) Går runt och ler hela tiden. Men varför säger jag inte än :p Det håller jag tyst om (iaf på bloggen) ett tag till. Men glad är jag =)

Nu ska det sovas!! Får se om morgon dagen bjuder på nått trevligt. Jag skulle gissa att den gör det eller iaf tisdagen kommer bli trevlig =)

God Natt

pikar

Pikar på bloggar tycker jag är så patetiskt (okej om det är en pik på skoj) har man inte mage att säga det till personen det berör öga mot öga istället?? FEGT!!!!!

Nu tänker jag vara lika patetisk och omogen!!! För jag känner inte att jag vill titta dig i ögonen efter ditt blogginlägg!
Jag har aldrig skyllt över allt på dig!! Det är du som påstår det. Jag har bara sagt vad jag tycker och känner. Jag tycker inte att jag ska behöva påminna dig heller om att nemen nu är du bra otrevlig. Jag tycker man ska ha så pass mkt vett i skallen och inse det själv!!!!! Och ja jag har mått dåligt men låter inte det gå ut över mina kompisar så som du gör.
Jag uppskattade det ni bjödd på. Men det var inte sagt att jag skulle använda min egen bil från första början. Jag tycker inte att jag ska behöva betala bensin för att åka och hämta hjälp åt er!!!!!!!!!!! Så lägg ner nu och väx upp och sluta vara så förbannat egoistisk det finns andra människor i denna värld en bara du!!!!!!!!!!!!!!!!


Tack för mig

glad midsommar =)

Idag är det midsommar!! WOHO!!!

Idag blir det party =) Lucas ska vara hos sim mormor ikväll. Jag får vara lite ledig =)
Sitter och väntar på att Lucas ska somna så jag kan göra mig iordning. Han är så gnällig om jag går ifån honom för att fixa mig om han är vaken, och han är sjukt trött så det passar ju bra att han sover en stund nu =) Har lite bråttom egentligen. Blir upphämtad kvart i tolv. Ska ut till hargshamn och äta midsommarlunch, sen lämna Lucas till mamma sen party =)

Åh nu sover han!

Ha en trevlig midsommar det ska jag ha iaf =)

bye bye



Jag och carro förra året på midsommar =) Jag ser lagom skräckslagen ut haha

wieee

Dagen började med att Lucas väckte mig halv åtta.. Han som brukar vara morgontrött.. Men fick somna om en liten stund till efter att ha matat han. Sen kom Yasmine över på en kaffe. Efter att vi druckit vårat kaffe så åkte vi hem till henne och hämta upp Sandra. Sen bar det av till coop för att möta upp mamma en snabbis, sen inhandla vi lite matsäck och for ut till Yasmines stall. Åt våran matsäck (inne i stallet pga regn), drack lite kaffe sen var det bara att bege sig upp till hagen och hämta Fakir (Yasmines häst). Och vem fick klampa in i hagen och hämta hästen joo jag!!! Blött i gräset var det och höll på att trampa ner i vattenpölar några ggr men lyckades fly undan dom i sista sekund. Tror ni hästen ville bli fångad?? Neeej!!! Yasmine ropar ta tag  svansen, men då sprang han fortare. Men sen stannade han så jag fick på han grimman. Upp till stallet igen. Skulle egentligen ryckt Fakirs man men den var för blöt. Sikken otur :p
Sen atod ridning på schemat. Yasmine red först, sen Sandra sist jag. Han var uppvärmd och klar när jag red, man får inte vara dum heller :p Skit mysig häst!!! Märks inte att han är så gammal som han är!
Det var såååååå roligt att sitta på hästryggen igen!!!! Men var lite ringrostig.. Kommer ha sjuk träningsvärk imorgon!!! Får se om jag kan fira midsommar eller om man ligger på soffan och inte kan röra sig haha


När jag kom hem från stallet titta Victoria in på en kaffe. Mkt trevligt! Lyckades lura med henne på midsommar galejet imorgon =)

Nu ska jag försöka få Lucas att sova så jag får sova jag med. Är sjukt trött!!!!!!!!!

Over and out

Sjukt

bra dag idag =))

Denna dag har varit toppen!!! Var ut till förskolan där jag jobbade förut och var med på deras midsommarfirande och hälsade på alla "mina" barn och arbetskompisar oxå =) Så idag har jag dansat runt midsommarstång två dagar för tidigt men kommer inte göra det på fredag så fick göra det idag istället =) Riktigt mysigt att vara med där idag. Saknar den arbetsplatsen sjukt mkt!!

Sen efter firandet så åkte jag till mamma och åt lunch. Tackar och bockar =)

När jag kom in till stan var det tänkt att jag skulle hem och vila (fick inte sova mkt inatt) men hamnade på gränby och tog en kaffe i solen med Ewe och Jocke.

Sen kom jag hem. La Lucas för en lur, så tänkte jag passa på att vila men då ville inte han sova heller neeeej. Så det var bara kliva upp. Mathias ringde och sa att han skulle komma förbi. När han kom så matade han Lucas med pure. Lucas hade pure ÖVERALLT, till och med i näsan haha (tog tyvärr ingen bild, han såg såå rolig ut)  så det var bara lägga han i ett bad! Det älskar han =) Men efter en stund blev han jätte ledsen, han var trött stackarn! Han ville inte sluta skrika, skrek som om nått ben hade gått av. Så jag skicka Lucas med Mathias till Västerås :p Han hade somnat på en gång i bilen!

Så nu ska jag ta en lur innan han kommer tillbaka. För han lär vara tokpigg sen för att han sover så sent.

Nej sova en stund nu =)



KÄRLEK <3

.....?

Står i valet och kvalet nu.. Vet inte hur jag ska göra??? Carro sa följ din magkänsla.. Men vad säger den egentligen? Jag vet vad den säger, men säger den rätt?? Försöka få tag på Therese, hon förstår nog oxå hur jag känner.. Så Therese svara i telefonen nu :p


Han är mitt liv!!!!


borta.....

Sitter och väntar på att Frida ska dyka upp. Vi ska ta en fika och planera midsommar lite =)
Hon borde komma när som helst.. Kom nu tycker jag. Jag har tråkigt, Lucas sover... La han innan han började bli grinig. Kännde på mig att han var trött och skulle börja gnälla vilken minut som helst. Och så rätt jag hade, han var tok trött. Somna på en minut. Så fort har han nog aldrig somnat. Han ska alltid ligga och böka runt ett tag först innan han somnar men icke idag.. Han var nog nöjd efter att ha fått äta pure =)

Nej vänta på Frida...

Slänger in en bild på Lucas från igår när han åt pure =) Min sötaste lilla prins =)
Han åt inte själv men fick leka lite med sked och skål ett tag när han ätit färdigt =)


...........................

Nu är jag riktigt less!!!!
Det sägs en sak men görs en annan... Allt låter så bra när det sägs men sen händer det aldrig... Bara en massa andra saker som plötsligt dyker upp och måste fixas...

NU ORKAR JAG INTE MED DET LÄNGRE!!!

Hur många chanser kan man ge en person?? Jag känner att jag gett dom klart nu!!! Nu är det nog!!!!

Nu ska jag bara tänka på mig själv och självklart Lucas ! Och skita i alla andra, köra mitt race! Sluta bry mig, stänga av alla känslorna och bli en kall ragata!!! Den enda som jah tänker bry mig om är Lucas!!!!

Nu vet ni

taget av Therese =)

Regler: Det här är svårare än du tror!



Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!



Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!



Du får inte skriva samma svar två gånger!



Lycka till!











1. Vad heter du? Elida


2. Ett ord på fyra bokstäver: Evig



3. Flicknamn: Ella


4. Pojknamn: Erik


5. Yrke: Elektriker


6. Färg: E 175 (tydligen guld enligt wikipedia :p )


7. Klädesplagg: En vit kjol


8. Mat: Ekologisk grönsaksröra



9. Sak i badrummet: En grön schampooflaska


10. Plats/stad: Eskilstuna


11. En orsak att vara sen: Ehh jag försov mig


12. Något man skriker: Emo


13. Film: Ensam hemma


14. Något man dricker: El Pison (ett rött vin)


15. Band/Artist: EMD


16. Djur: Elefant


17. Gatunamn: Eskilsgatan


18. Bil: Escort


19. Sång: En sång en saga- ABBA


20. Aktivitet med mer än en deltagare: En fotbollsmatch


jag undrar.....

                                      



Varför statistiken stiger sjyhögt på läsarna när man skriver något negativt?? Är det roligare och läsa om något negativt?? Jag tycker iaf tvärtom.. Det är ju mkt roligare att läsa om nått roligt, när man skriver nått roligt så har man inte alls lika mkt läsare som när man skriver nått negativt... weird...

Igår iaf så var jag hos mamma och åt super god mat!!!!!!!!!! En gammal arbetskompis fyllde år så vi åt födelsedagsmiddag för henne =) mkt trevligt. Var skönt att komma iväg och se lite gammla bekanta ansikten!!!
Ska dit ikväll igen. Men först ska jag förbi yasmine och socialisera mig lite med henne ute i skogen..

Nej nu ska jag ringa syster min...

hörs hej

usch

Fortfarande på dåligt humör!!!

Folk bör nog undvika mig i ett par dagar nu känns det som!

Men lyckades vara trevlig nu när Carro, Denise och Linnea var här en stund

Och Lucas är jätte gnällig hela tiden! Men känns som om det är en tand på väg i övre tandraden. Har hört att dom kan börja komma redan nu och det känns och ser ut som om det skulle kunna vara en tand på gång..

Nej gå och gräva ner mig en stund innan jag ska ut till mamma och vara trevlig



En mindre nöjd Lucas.. Precis efter jag tog kortet så börja han gallskrika

ett jävla liv!!!

ja det är precis vad det är!! grannarna mittemot för ett jävla liv!! Dom som bor där är två tonåringar och deras mamma. men deras mamma är typ aldrig hemma, och det utnyttjar ena dottern.. nu sitter dom ute på altanen och dricker och tjoar. snart går jag ut och gapar på dom! är inte alls på humör för sånt där liv idag!
haft en jätte trevlig kväll hos yasmine men den kunde slutat bättre.. vad som hände tänker jag inte gå in på. berättar bara för dom som jag känner att jag kan prata med sånt om! är så jäkla anti allt just nu! Kan bero på att det är den där dryga veckan som alla tjejer har och att jag precis satt in en sån där p-ring igår och har fått en jäkla hormon chock.. för i helvete snart exploderar jag på dom där förbannade jävla fulla tonåringarna!!!!!!!!!!!!!!!!

nej nu är det nog bäst att jag slutar blogga är lite väl mkt svärord nu och mitt humör blir inte direkt bättre av det här

Måndag

Var ett tag sen jag skrev nu tror jag.

Helgen har varit jätte bra =)
I fredags kom Veronica och Wille och hälsa på. Sen senare kom även Marcus och Gripen. Äntligen slog jag Gripen i BUZZ!!! Han skyllde på att han var trött efter att ha varit på Kalles student och spenderat massa timmar med gripsläktet. Ha försök skylla ifrån dig du :p

I lördags var jag ut till gimo och hälsade på. Sen på kvällen åkte vi in till stan och umgicks med massa folk. Mkt trevligt!

I går var jag ut till Lunda flygfält med Gripen, Ewe, Jocke, Larsson, Jenny, Bobba och Lange. Det var blackrace. Tittade på när Ewe körde. Duktig hon =) Sen på kvällen blidde det en tripp till plantagen och snackade en massa skit. Hamnade på donken sen med Mankan, Fredde, Nille och Peter och självklart Lucas =) satt där till närmare ett och pratade skit.

Idag var jag till BVC och vägde min lilla skit gris. Han vägde 5975 g och var 60 cm lång. Nu börjar han bli riktigt stor =)
Sen kom Yasmine förbi på en kaffe. Mkt trevligt =) Man ser inte så mkt av henne för hon är ju en sån upptagen flicka hela tiden *pikar* :p

Nu måste jag städa lite för imorgon får jag främmande och då vill jag ha fint!


Lucas fick ha hörselskydd på sig för att skona öronen på Lunda =)


Ewe redo att gasa järnet med Jockes saabaru =)

Min stora kille =)

Idag blir min kille stoor =) Han blir tre månader idag!! Det är sjukt att det redan gått tre månader!
Nu sitter han i bilstolen bredvid mig och håller på att somna. Ligger där med sin napp och sin snutte, som råkar ha bivit mitt linne. Men men får försöka hitta nått annat åt han. Än så länge funkar det vill inte anväda det just idag.
Nej ska flytta över han till vagnen då sover han längre och bättre än i bilstolen!

Lucas nyfödd! Bara några timmar gammal här


Lucas tre månader




Jaha händer idag då?? Jo måste hämta skötväska hos arvid och sofie glömde den där igår. Har hjälpt dom att flytta nu. Så nu bor dom inte i Gränby längre! Sen ska jag träffa Ewe oxå som äntligen är hemma från cypern. Sen skulle nog Mathias komma förbi och pussa lite på Lucas, han ska åka bort över helgen.
Nej ta en till kopp kaffe innan man ger sig av.

Bye bye


glad =)

Guu såååååå glad jag blev när Mathias kom med Lucas!!!
Jag satt ute på altanen när det ringde på dörren. Hm vem kan det vara tänkte jag. Sprang till dörren och tittade genom titthålet men där va det mörk. Öppnade dörren och utanför satt Lucas i bilstolen med en buket blommor i knät! Och dom var ju till mig =) Jag blev så glad!! Jag hade ju inte en tanke på att jag oxå får ta del av mors dag nu =) Mathias sa att världens bästa mamma skulle ju oxå få lite blommor =) Jag blev så glad och rörd! Det förgyllde min dag


Två tröttisar

Vet inte om jag nämnde det i förra inlägget men nu har min prövotid på körkortet gått ut woho den gick ut igår!!!
Duktiga jag som har det kvar haha :p

RSS 2.0