jaha

sitter hemma hos mig med två kompisar och funderar på vad som sker ikväll..

Igår va det utgång på flustret riktigt kul =) Träffade på massa folk som man kännde =) Träffade Carro det var riktigt kul! Varken hon eller jag går ut speciellt ofta men igår gick vi ut båda två.

Lucas är hos mathias i helgen, men han var här några timmar idag för mathias skulle jobba. Min älskade lilla skitgris!


Jag, Carro och Carros kompis igår =)


Far och son =)

omg

Idag tog det bara 30 min att söva Lucas, framsteg <3

Det har varit en trevlig dag idag =) Åkte och lämna Lucas hos mamma. Hon frågade så snällt igår om hon fick vara barnvakt, och när hon frågar så sött kan jag ju inte säga nej :p
Efter att jag lämnat min prins så åkte jag till Sofie (var duktig innan så jag fick komma haha) satt där ute och prata skit. Sen åkte vi in till uppsala och mötte upp Arvid och Fredrik för att äta lite mat. Efter det skulle jag åka och hämta Lucas, lurade med mig sofie oxå. Arvid och Fredrik åkte till arvids jobb för att hänga tvätt haha
Mötte upp dom igen när vi var tillbaka till stan. Jävlades lite med dom men det fick vi tio ggr tillbaka för.

När jag kom hem gav jag Lucas gröt. Precis när jag hade gjort iordning gröten så ringer Stefan och frågar om jag kan köra honom till hans pappa för att hämta en bil. Han sålde sin ford idag och köpte sin pappas volvo istället. Efter matning åkte jag och hämta upp Stefan för att bege oss till myggornas land, visade det sig! Usch vad mkt mygg det var!!! Man fick panik. Men helt plötsligt så var alla borta :s Vi börja spekulera i om dom tröck bakom träden för att planera en attack mot oss. Men den hann vi undan moahahaha

När jag kom hem kom grannen ner på en te och nu sitter jag här framför datorn och tv:n och bara tar det lugnt innan sänggång! Måste gå upp i skaplig tid imorgon för ska vara barnvakt åt Lucas kusin Loke några timmar. Ska bli skoj =) Dom har inte träffats så mkt, blir nog kul för alla tre =)


Kusin Loke och Lucas första gången dom träffades =)

Just det bild på Lucas nya frisyr lovades igår och här kommer den =)


Min sötaste lilla prins =)

Tack och adjö


Tack

Vill börja inlägget med att säga TACK Emme vad gullig du är =) Ja jag tycker verkligen vi ska ses snart!

Idag fortsätter arbetet med att får lucas att somna själv. Det går ganska bra måste jag säga. Just nu ligger han och gnäller (inte skriker på riktigt) och ibland tystnar han helt, men så upptäcker han väl att han är på väg att somna och måste låta lite till.. Gullunge =) Nu tystna han helt woho måste kolla... Han sover!!!! Idag tog det inte alls lika lång tid som igår =) Riktigt bra metod som jag läste om! Frebers metod hette den har jag för mig. Låter ganska hemsk när man läser om den, men det finns en mildare verision oxå.

Idag har jag varit hos mormor och morfar och ätit mat och fikat. Sen åkte jag ut till pappa för att låna hans hårklippmaskin. Lucas behövde nämligen friseras :p Så nu har han fått sin första klippning =) Han var såå sjukt lång hårig! Alldeles svettig blev han av allt hår oxå så hoppas det blir bättre nu. Bilder kommer imorgon då jag inte hunnit med att knäppa nå bilder idag. Efter besöket hos pappa begav jag mig till gränby c och köpte mat till Lucas. Nutramigen på apoteket och gröt och pure på kvantum. Mötte upp Ewe och gripen där oxå. Stötte på Arvid och sofie gjorde man med =) Efter gränby tog vi en kaffe på donken ihop innan vi delade på oss. Men Ewe och gripen dök upp hos mig sen iaf för en omgång av BUZZ. JAG VANN!!! moahahaha!!

Nu ska jag ha lite egentid framför tv:n och sen sova.

Bye Bye

Just ja glömde ju säga att min underbara Betsy är hemma från USA igen =) Ska slå henne en signal först och skvallra lite =)

hemma igen

Ja då var man hemma igen då. Har ju bott ute hos mamma en vecka i storvreta. Har haft det helt underbart där ute! Ville nästan inte åka hem :p Dom får gärna åka bort igen =) Har legat ute och solat på gräsmattan, haft vänner på besök och haft filmkvällar mkt trevligt. Var bara in till stan två ggr för att vattna mormor och morfars blommor. Lucas har stormtrivts där ute oxå! Han har fått lega ute i vagnen och sovit på dagarna, och han har sovit hur bra som helst! Svalt och skönt för honom! Här hemma går det inte så bra för honom att sova ute på altanen. Ska prova det igen nu när han har blivit van med det.

Ja nu har jag några jobbiga dagar framför mig :s Ska försöka få Lucas att somna utan att jag sitter vid hans säng och väntar. Känns som om han är så pass stor nu och ska klara det. Dagtid går det bra men på kvällen vill han inte vara med på det alls. Han ska få fasta tider på kvällen oxå när han ska sova. Tror att det kan hjälpa lite oxå. Dagtid har han fasta tider han sover. Håller på att kämpar med det nu. Han somnade men nu har han vaknat och skriker så fort jag lämnar rummet. Väldigt påfrestande! Men jag ska klara av detta! Jag vet att det går, jag ska inte ge upp! Han är såå jäkla envis (men jag är mer envis) har han väl börjat skrika så slutar han inte. Han kan skrika tills han knappt kan andas. Läskigt! Känner han att han är på väg att somna så måste han göra nått, typ spotta ur nappen eller sätta igång och skrika. Han ger inte upp heller förns jag sitter där bredvid sängen och väntar tills han somnat. Snart sätter jag mig där jag klarar inte av att höra hans skrik. Han skriker som om hela världen rasat samman, det skär i hjärtat! Och tårarna bara sprutar på honom. Inte vad en mamma vill se, man vill se sitt barn skratta och vara nöjd. Nu hör jag hur han ligger där inne och suckar för att han har gråtit så mkt. Var nyss in och lyfte upp han och då kom världens rap upp stackarn! Så nu har han lugnat ner sig. Låter faktiskt som om han är på väg att somna. Har bara tagit 1 timme och 30 min...



En väldigt liten och arg Lucas som inte vill sova själv! Där är han bara 6 dagar gammal.

Nu ska jag ha lite Ida tid och hoppas på att Lucas verkligen sover nu!

Bye Bye

söndag

ja då var denna helg slut snart. Har varit barnledig i helgen men har lyckats ta mig igenom den iaf =) Fick träffa min skitgris en snabbis igår kväll och en stund nu på dagen. Mathias kom förbi med lucas idag och åt lite smörgås med mig och Lucas åt gröt =)

Nu har jag kört ut diverse packning till storvreta, ska bo där en vecka hos mamma och ta hand om katten och blommorna när dom är borta. Skönt att komma ifrån stan lite. Men kommer inte vara allt för långt bort. Det var ju sjukt mkt saker som skulle med. Speciellt till Lucas! Det var säng, kläder, lakan, badbalja (dom har inge badkar), mat och massa andra grejer. Har säkert glömt hälften oxå men som sagt så är jag ju inte så långt hemifrån. När jag åkte ut och skulle lämna alla saker så öppnade sig himmlen (guu så osäker på stavningen jag blev, Sofie hur stavas det haha) sig när jag närmade mig bigvreta. Såg inte ett skit när jag körde. När jag kom tillbaka tillbaka till stan så stanna jag till hos mormor och morfar och vattna deras blommor och där va det snustorrt på backen, men i nyby där va det blött. Konstigt väder asså.

Nu ska jag slänga lite sopor (rätt stavat sofie haha) sen ska jag möta upp sofie och arvid och leka med dom en stund. Sen bär det av ut till metropolen BIGvreta =) hahaha
Det var nån film ikväll som jag ville se oxå, den handla om en kvinna som fick sitt barn kidnappat. Den gick på canal + har jag för mig, och mamma har ju alla dom där kanalerna hemma =) Tänkte försöka lura med mig lite sällskap ut men det ska nog inte vara så svårt ;)

Nej nu ska jag kasta sopor och sen gå förbi grannen och förvarna henne att jag inte kommer vara hemma på en vecka så hon inte blir allt för ledsen när hon upptäcker att hon inte har nån kaffe kompis i veckan :p

BYE BYE

nu vet jag

varför man ska hälla i smaksättningen efter man sodastreamar vattnet!!!!

Häller man innan skummar det över som bara den! Det sprutade i nästan hela köket och över typ hela mig.

Så alla där ute som äger en sodastream häll i smaksättningen efter ni kolsyrat inte innan för guds skull!!

sommar

Ja nu är det sommar igen :s

Vad ska man göra idag då? Det är ju så roligt väder. NOT!!!

Undrar om man ska passa på att rensa ut lite kläder i Lucas garderob? Han har ju växt ur bra mkt kläder nu. Får se hur mkt som blir kvar. Men har en känsla av att jag måste shoppa lite mer kläder till han :p

Han var så söt nu på morgonen! Väckte mig vid halv nio. då flytta jag över honom till min säng så fick han lite mat. Sen somna jag om iaf, men tror han låg vaken, till strax innan tio. Sen närmare halv elva gick vi upp. Böt blöja, gjorde kaffe och frukost, gjorde gröt till Lucas. Lucas satt så snällt i vagnen och titta på mig när jag greja i köket. Sen satte vi oss framför tv:n och åt. När jag ätit upp börja jag mata Lucas med gröt. Till slut var han så trött så han somna med gröten i munnen =) Tröck i han lite vatten för att skölja ner den sista gröten, torka av honom sen la jag honom i hans säng. Han slockna direkt! Han måste ha legat vaken när jag somna om för annars brukar han iaf vara vaken två timmar på fm innan han somnar om.
Nu har ni fått en bild över hur morgonen hemma hos mig och lucas ser ut =) Den är lika dan varje morgon fast klockslaget kan variera.

Nej om man ska passa på att göra lite nytta medans trollet sover =)

Här har han somnat med gröten i munnen min lilla sötnos

vet inte

Nej jag vet inte vart jag ska ta vägen. Min son är sååå sjukt söt och charmig!! Sitter här i soffan bredvid mig och flinar, jollrar och gurglar (hans nya ljud)  och håller på att äta upp sina händer. Han har nyss fått äta gröt med blåbärspure i. Hur han såg ut efter det men han var överlycklig ändå =) lite kladd vad gör det =)
Nu ska jag lägga honom för en liten vila han har varit uppe ett tag nu så det är nog dags att sova en stund.


Så här ser man ut när man ätit gröt med blåbärspure =) Han är ju sååå jäkla söt =)


jag kastar in handuken

Nu är det tack för mig för idag!! Är helt slut så nu ropar sängen på mig!

God natt!!


jaha

jaha då var det ett tag sen man bloggade igen då..
Har väl inte hänt så mkt egentligen. men känner att det är dags att slänga in ett inägg iaf.
Gripen var nyss här en snabbis. Han och veronica skulle åka upp till Ludvika och hämta hem en bil om det var nått att ha. Jag måste göra nått att äta nu. Men vad ska man äta? ingen aning..
Fast ska nog ta en dusch först. Passa på när lucas sover.

Jag håller på att försöka få lucas att somna själv utan att jag är i rummet men det går inge vidare. Han skriker som en stucken gris och slutar inte. Det fick Veronica höra igår, pratade med henne när jag försökte få lucas att somna. Men det är väl bara ta det gradvis så går det nog tillslut. Han är ju så envis den där lilla krabaten, gör allt för att försöka vara vaken. Min lilla sötnos =)

Hmm undrar om man ska ta och göra ett ryck och städa lite i vardagsrummet och duscha och äta sen? Jo så blir det nog. Behöver få det fint hemma. Tog köket och badrummet igår. Så idag får det bli vardagsrum och hall. Så får det bli sovrummen imorgon. Ett bra upplägg tycker jag =) Känns lättare att dela upp det, då gör man det nogrannare när det inte är så mkt på en gång. Och så får man passa på när det är lite svalare ute. När det är varmt tuppar man ju nästan av om man skulle starta dammsugaren.
Tvättat har jag gjort idag iaf =) Duktiga jag =) Så nu är tvättkorgen tom!

Nej om man kanske ska sätta igång, när motivationen nästan finns iaf :p

Slänger in en bild på mitt livs kärlek och mig =)


stora killen

Idag fyller min stora kille 4 månader =)))



helt otroligt

Jaa det är helt otroligt!!!
Datsunen har blivit klar och så hade jag besiktning den 8 juli, men så satt jag och kolla igår fm och det fanns en i enköping 15.20. den tog jag. Var tvungen att stressa sen när det var dags att åka of course.. Planeringen och tiden hade skillda åsikter. På  väg ut så upptäcker jag att jag glömt plånboken.. MORR!!! Så jag ringde fredrik som hade ibizan och där i låg min plånbok. Han hade hunnit ut på motorvägen mot knivsta.. Men då var han så snäll och åkte runt på nå sätt och hamna vad grillbyrondellen. När han ändå var där så fick han följa med till besiktningen =) Väl där springer jag och knappar in regnr.. Jag var så jäkla nervös.. Jag tänkte att dom kommer garanterat slå ner på avgasvärdena, skyltbelysningen och att det inte kommer nån spolarvätska ifån torkarna. Ja och så trodde jag det var en massa annat fel. Men hör och häpna den gick igenom!!! Dom påpeka bara skyltbelysningen. Men nu får den rulla ett år till =))
Tack Fredrik för att du tog dig an den där bilen =))
Och Tack Gripen, Marcus, Veronica och Lillen för att ni hjälpte till att få ut den där jäkla bilen till knivsta =)

Ja få ut bilen dit var ju en historia för sig oxå.. oj oj oj.. Det hela började med att bilen skulle ut till skyttorp för att lagas. men den gick inte att köra för all bromsvätska som hälldes i hamnade på golvet.. Då var det bara att försöka få tag på en trailer. Ringde runt lite och tillslut fick vi tag i en. Fredriks granne hade en. Ringde killen i skyttorp och berättade läget, han blev inte så jäkla glad. så fredrik sa att han kunde hjälpa mig. Så då skulle den till knivsta istället. På väg ut till knivsta så möter vi betsy på tycho heden. Ringer upp henne och säger att hon kan åka till shell för arvid och sofie var där så hon hade nån att prata med (hon är stockholmare) Så tack arvid och sofie för att ni var barnvakt åt betsy :p
Hämta kärran in till stan hämta datsun ut till knivsta lämna datsun in till stan äta sen hem sova. 4 timmar tog det med den där jäkla bilen men nu rullar den =))

Herregud så mkt historier jag har med den där bilen.. Men jag gillar den ändå =)


RSS 2.0