blir så arg

har precis tittat på en dokumentär på trean. Sista chansen-500 kilos kliniken hette den. Överviktiga människor i usa som inte kan gå ner i vikt får läggas in på en klinik och få hjälp av kunniga människor. deras chans att överleva.
Vissa av dom tar inte den här chansen på allvar. En kvinna beställde in snabbmat till kliniken i smyg.
hon skulle få en bypass operation men då var hon tvungen att gå ner i vikt och ändå fortsätter hon att trycka i sig pizza, glass, jordnötssmör m.m. hennes pojkvänn, som är på samma klinik, hans ben har svullnat upp pga hans övervikt och han får kanske till och med amputera nej men hon smugglar in mat till han med och han säger inte nej. Dessutom har hon en dotter. är inte dottern viktigare än mat? 
I dagens avsnitt skulle hon få operationen iaf. Och så frågar hon läkaren om hon får äta pizza innan operationen för det är ju hennes älsklingsmat säger hon. Och läkaren har inget emot det. Men herregud säger jag bara. Sen sitter hon och nästan gråter och säger att nu kan hon få se sin dotter ta examen och gifta sig och sånt. Om hon nu så gärna vill se allt det varför inte sluta trycka i sig massa onyttigt? Än en gång är inte dottern viktigare?
Det är så många som skulle göra allt för att få den hjälpen. Och så tar dom in folk som inte tar det på allvar. Man har lust att bara skrika åt dom hur lyckliga dom ska vara för att få vara där, få den hjälp som finns.
JÄVLA BORTSKÄMDA AMERIKANARE!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0