svar

tack sanna för tipset =)

till dom andra två kommentarerna:
Jo visst är det tokmysigt att han sover bredvid mig!!! Jag älskar det! Men jag är så rädd att han ska ramla ner, vilket han gjort två ggr, han är så vild även när han sover. Ibland säger han inget när han vaknat heller utan börjar krypa runt utan att man märker det. Han har ramlat ner även fast jag lucassäkrat min säng. Han hittar ställen att ta sig ner. Därför vill jag ha honom i egen säng, för hans säkerhet.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Okej, det är ju en annan femma! Du kanske skulle tagit med det i texten så man förstod? Lät nämnligen lite knäppt. Då förstår jag fullt ut, men samtidigt om han inte vill sova i sin säng så finns det nog ingenting man kan tvinga honom till. Han måste själv vilja! Om du tvingar honom kommer det bara bli ännu värre och då kommer han känna oro för att sova i den sängen. Du får säkra sängen din ännu mer! Jag vet av egna efarenheter, att tvinga dom till nånting gör att dom känner sig skeptiska mot det.

2009-10-22 @ 20:23:31
Postat av: Anonym

Fast jag håller inte med ovanstående. Det handlar inte om att tvinga, det vet Ida också. Hon är inte korkad! Men man måste kunna hitta ett sätt som hjälper honom att komma till rätta med hur det ska vara. Och man kan inte säga att det inte är något problem utan att det bara är att säkra sängen ännu mer. Ida upplever detta som ett problem och då är det ett problem, att hjälpa till och ge råd är en sak men att inte se till hur hon känner är inte ok. Ida ber om hjälp för att hon vill ha en annorlunda och bättre situation både för henne och Lucas, ingen av oss är där och upplever det så vi kan inte heller komma och säga att hon ska fortsätta med hur hon har det. Jag ber om ursäkt om jag låter bitchig, men jag blir faktiskt lite upprörd när någon säger att det man känner är fel, jag vet att det inte sagts rätt ut men den känslan fick jag och jag vill inte att Ida ska få den känslan. Jag kanske tolkat det fel också och då ber jag om ursäkt för det!

2009-10-23 @ 16:45:20
Postat av: Anonym

Jag håller med!! Kunde inte sägas bättre! Det är under denna tid som allt grundsätts! Heja Ida!

2009-10-23 @ 20:31:46
Postat av: Teri

Jag höll ju på att lägga mig på Tindra en gång. Efter det fick hon ligga i sin säng.... Så jag förstår att du vill ha honom i hans säng!

Sover han i sin säng på dagarna?

2009-10-23 @ 23:15:51
URL: http://tisismy.blogg.se/
Postat av: Ida

Ja dagtid går det mkt bättre för han att sova i sin säng. Inte alls lika mkt gnäll. Då har det hänt flera ggr att han somnat själv. Utan det är just kvällen det är problem.

2009-10-24 @ 00:23:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0