envis så in i nordens

är min lilla prins!!! Har märkt av det förut men nu är det värre än värst! Får han inte göra som han vill så blir han fly förbannad! Han blir alldeles röd i ansiktet och skriker allt vad han har. Men han är söt ändå =)
Var på 10 mån kontroll igår, det gick bra. Han vägde 10210 g och var 74 cm lång. Allt såg bra ut i utvecklingen oxå. Han passade på att visa sin skills i gåteknik med =) Ja just det han går när som helst. Han vågar inte släppa taget och gå själv men ställer man honom på golvet så går han några steg själv väldigt stadigt för att vara så liten. Min duktiga prins!!! Vill att han ska börja gå nu så han kan börja lära sig andra saker! Han är så inne på att gå så han har inte tid med nått annat för tillfället =)

Idag hade vi tänkt att åka och leka med Sofie. Om hon vill träffa oss när Lucas är så här :p Jo men det är ju klart att hon vill ;) Tänkte ta med pulkan oxå får se om det blir nå åka, beror på hur kallt det är ute. Hoppas att det inte är för kallt!!! Har inte kunnat gjort så mkt ute saker nu när det varit sååååå jäkla kallt. Men det positiva med det är att Lucas blivit kvitt sin förkylning =) 

Nu står blöjbyte på schemat sen är det våra bästa år haha dom mammaledigas programm :p 

En liten update blev det iaf 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0