super tjejen

Jag känner en tjej som är helt underbar människa! Hon är en av dom starkaste människorna jag känner!!!
Hon har fått tagit så mkt skit i sitt liv men ändå står hon stolt på sina ben med huvudet högt! Hon har en underbar dotter. Man ska vara glad och stolt om man får vara vän med henne! Jag är otroligt stolt över att känna denna underbara människa! Även fast det händer så mkt i hennes liv är hon glad när man pratar med henne och umgås med henne. Det här är en av få människor jag verkligen är imponerad över! Starkare människa får man nog leta efter. Jag är så glad att du finns i mitt liv, jag älskar dig min vän du är underbar!!!
Kika in på hennes blogg www.tisismy.blogg.se

Jaha vad har hänt i mitt liv då? Ja ganska mkt faktiskt på sista tiden, både bra och dåligt. Men det dåliga utelämnar vi blir inge kul då.
Min underbara lilla prins kan gå =) Han släpper och knallar iväg några steg helt själv =) Och han är bara 10 månader! Jag är en mkt stolt mamma!
Han har 4 tänder på väg i överkäken, han är jätte svullen och blöder till och med ibland. Två av tänderna är ute en bit, dom andra två ser man lite av. Han har ont =( Sover dåligt (eller dåligare) om nätterna men det förstår jag med den smärtan han måste ha.

Annars leker livet =)

Får skriva mer en annan dag nu blir det bums i säng ögonen går i kors på mig här.

Ni får ursäkta om det inte funkar med länken jag är helt kass när det gäller att grejja med bloggen på alla sätt och vis. Jag vet hur man lägger upp en bild och hur man lägger in ett inlägg that´s it lixom så ha överseende om det inte blidde en länk ;)


Kommentarer
Postat av: Teri

Underbara underbara älskade vän! Tack så jätte jätte mycket! Fast det är ju JAG som är avundsjuk på DIG för att du är så stark!! :) <3 Du är bäst! Och jag älskar dig massor!

2010-01-24 @ 00:33:16
URL: http://tisismy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0